A vendég fizessen, ez nem felháborító? Írjatok minnél többen
Többször volt már olyan h barátom barátjai meghívtak minket. És ha bármit vettek piát chipset mindig benyújtották a számlát, ezt teljes mértékben felháborítónak tartom ti nem?
Ha én hívok vendégeket én is készülök nasival sütivel rendes kajával piával mégse dugom oda az orruk alá a számlát h akkor a hús 1500 ft volt amiből nektek x ft kell fizetni a pia 5000 amiből a ti részetek ez annyira szánalmas nem?
Azért nem mindegy, hogy hány évesek vagytok, rendelkeztek-e önálló jövedelemmel, illetve, hogy ők rendelkeznek-e. Ha igen, akkor elég szánalmas, a szrt is megennék, ha nem lenne büdös típusú emberek.
Mert az oké, hogy fiatalok, mint mi, ha tartunk bulit összedobjuk a pénzt, de felnőtteknél elég cinkes.
ott kaja nem volt csak pia, kaja étterembe volt chipset vettek maguknak.
Nálam ez úgy szokás h csinálok a vendégeimnek vacsit, gondoskodom rágcsáról, meg üditőről. Ha sokan vagyunk akkor osztjuk szét a dolgokat de akkor se így h aki iszik a kólából az fizessen...
Hát ez nagy köcsögség!
Igazad van kedves kérdező!Felháborító én az tuti,h egy ft-ot nem adtam volna és még rá is kérdeztem volna,h ezt,h képzelik és,h ha ilyen bulit szerveznek, ami fizetős,akkor el se megyek...
persze h nem ez a normális viselkedés, de
lehet h ők mindig így szokták h haverok között elosztják h ki mennyit ad bele..és megmaradt náluk ez a szokás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!