Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Írjatok többen.

Vélemény? Írjatok többen.

Figyelt kérdés

Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D

A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?

2009. aug. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
92%
Hát, sok értelme volt akkor feltenned a kérdést... elég sok különböző ember véleménye az, hogy nem éppen ildomos megjelenned, sőt kifejezetten gusztustalan. Úgy tűnik, ez téged a legkevésbé sem érdekel, remélem, az ifjú párnak lesz annyi esze, hogy nem visz nektek meghívót. Örülök, hogy nem vagy a rokonom...
2009. aug. 11. 11:20
 22/74 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg, de feltetted ezt a kérdést, de itt a szemünk láttára bizonygatod hogy deeeeee azért te elmész, mi tök mindegy mit írunk itt akkoris elfogsz menni, akkor meg minek húzzuk egymás idejét?
2009. aug. 11. 11:20
 23/74 anonim ***** válasza:
92%

"A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?"

Itt azt írod, kételkedsz, de nem úgy tűnik. Te már eldöntötted, hogy ha a fene fenét eszik is, csak azért is tönkre teszed ezt a szép ünnepet. Remélem, egyszer vissza fogod ezt kapni valakitől... megérdemelnéd, az biztos!

2009. aug. 11. 11:24
 24/74 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves voltál, amikor anyád fel akarta jelenteni a férfit kiskorú megrontásáért?
2009. aug. 11. 11:26
 25/74 A kérdező kommentje:
kíváncsi voltam más mit fog mondani.ezek csak betűk és az egész történetet nem ismeritek mert ha tudnátok akkor írtam vna 2oldalt.ez rég volt több mint 2 éve és nem fogom homokba dugni a fejem.jegyben járok az unokatesójával és szerintem azért mert fiatalkoromban volt egy botlásom a pasival ezért nem kell egész életbe kerülgetni egymást meg nem beszélni az unokatesókkal sem.nem produkálom magam vissza is fogom magam és nem lesz semmi gond.az anyós részéről sincs már akkora harag hiszen ahogy írtam h azóta sütött a ballagásomra is amit ő vállalt el.a másik meg az h a mostani párom anyja a párom is a tesójai is számítanak rám hogy ottlegyek.
2009. aug. 11. 11:27
 26/74 A kérdező kommentje:
én akkor még nem töltöttem be a 14et amikor mi "találkozgattunk" már.sajnos ez van.fiatal voltam hagytad h hülyítsen szédítsen kihasználjon.
2009. aug. 11. 11:28
 27/74 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az, hogy nem kerülgetitek egymást egy egész életen keresztül, nagyon helyes. De az esküvőre szerintem se menj el. Honnan tudod, hogy a menyasszonyt tényleg nem érdekli, hogy te ott leszel-e vagy sem? Én tapintatból nem mennék el. Bár elég bunkó lehet az a pasi is, aki a volt szeretőjét meghívja a lakodalmára...
2009. aug. 11. 11:29
 28/74 anonim ***** válasza:
100%
Magyarán nem voltál még a beleegyezési korhatár fölött. És te ennek az alaknak akarsz az esküvőjére menni? Egy pedofilnak?
2009. aug. 11. 11:30
 29/74 anonim ***** válasza:
63%
Menny el nyugodtan.Te ezt már ugyis eldöntötted.A meghivót kettőtöknek viszik,a párod is akarja hogy elmenj,nem fog kikergetni senki,max egy pár ember szarul fogja ideig óráig érezni magát.Amugy meg az anyukának nem téged kéne kergetnie,hanem a kicsi fiát aki rámászott egy 14évesre!
2009. aug. 11. 11:32
 30/74 A kérdező kommentje:
így van bunkó az a pasi is aki meghívja a volt szeretőjét a lagzira.de mi mást tehetne akkor ha az a volt szerető az unokatesójával van együtt?nem sokat...az is bunkóság ha őt nem hívja meg.ha őt meghívja akkor meg ismerem annyira párom h nekem is mennem kell mert akkor vele lesz balhé.és én úgy gondolom h ha már én is mennyasszony vagyok akkor ez egy végleg lezárt történet.a másik meg h akkor én marhára fiatal voltam,mondhatni akkor még föl sem fogtam úgy.kis túlzással mondhatni h "nem tehettem róla"hiszem egy 13 és fél évest szinte ő irányított azzal h magába hülyített.
2009. aug. 11. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!