Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Írjatok többen.

Vélemény? Írjatok többen.

Figyelt kérdés

Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D

A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?

2009. aug. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:
jaaaaaaaaa és mielött leoltanál sztem tanulj meg fogalmazni is
2009. aug. 11. 13:55
 52/74 anonim ***** válasza:
100%
A megfogalmazással nem volt semmi gond,mivel megértetted a lényeget.Jónéhányan írták,hogy ne menj el,de te csak azért is,akkor meg minek tetted föl a kérdést?Az igazság néha fájdalmas.
2009. aug. 11. 14:37
 53/74 A kérdező kommentje:
nem érdekel...azért tettem a kérdést föl mert érdekeltek a vélemények!DE LEGJOBBAN A PÁROM VÉLEMÉNYE ÉRDEKEL.az ő rokonai tehát tudja mit csinál.
2009. aug. 11. 14:43
 54/74 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy mondani szokták a legjobb családban is előfordul az ilyen...De 13 évesen a szeretője lenni valakinek?Utána az illető unokatesója,és még odatolod a képed az esküvőre?Azt hiszed ez normális?Te még egyáltalá nem nőttél fel egy komoly kapcsolathoz.Kefélés helyett neked még játszanod kellett volna.Ha egy kis eszed van nem égeted le magad!
2009. aug. 11. 14:52
 55/74 anonim ***** válasza:
84%
Ez már tiszta Mónika show.
2009. aug. 11. 15:01
 56/74 A kérdező kommentje:
XD
2009. aug. 11. 15:07
 57/74 A kérdező kommentje:
nem égetem magam le.csak megmutatom h nem az a 14éves kis hülye vagyok aki voltam.mellesleg abszulút nem lesz szerintem balhé.az régen volt "gyermekkoromban"gyerekkorában mindenki csinál hülyeséget DE azóta felnőttem lassan 18 vagyok és párom is azt akarja h menjek.neki is tartozom ennyivel h nem gyengülök hanem megyek vele,velük a jövendő családommal
2009. aug. 11. 15:14
 58/74 anonim ***** válasza:
85%
A Monika show-s vagyok.Ne menj el.Szerintem te sem éreznéd jól magad.Gondold el:Hogy mész oda gratulálni az ifjú párnak,hogy nézel a szemükbe.Ez egy örömteli esemény ne rontsd el!Sztem a jövőben is kerüldd el őket.
2009. aug. 11. 15:21
 59/74 A kérdező kommentje:
összefogok egyszer házasodni a párommal és én is a rokona leszek.jó hogy már nem egész életemben kerülök őket.szerintem nem én vagyok egyedül a hibás mert elhihetitek h 13,5évesen nem én nyomultam a pasira...ugyen már.úgy csinál itt mindenki mintha én tehetnék róla csak.akkor tényleg nem mennék.de nem csak én voltam a hibás.mellesleg ez egy 4évvel ezelötti ügy...
2009. aug. 11. 15:28
 60/74 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem menj csak el nyugodtan,ennyi simán jár neked,azok után amin keresztül mehettél...két évig egyfolytában el voltál csábítva,ez a sok bunkó aki itt írkál neked fel sem tudja fogni,hogy milyen kiszolgáltatott voltál,sőt még vagy most is.Szinte sajnállak.Talán babáznod kellett volna.
2009. aug. 11. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!