Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Írjatok többen.

Vélemény? Írjatok többen.

Figyelt kérdés

Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D

A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?

2009. aug. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
nem igazán tudom megfogalmazni h miért akarok menni.nálam fontos az h lássák azt h jól megvagyok újra vkivel és h ő is lássa h lett tiszta út az ő ocsmány hazugágai után is.meghát csak párom rokona is...ráadásul közeli.nem tudom megfogalmazni csak annyit h hülye szitu.az anyákája régebben azt mondta h én találtam ki mindent amikor lebuktunk.de ezt utolag már tudom ezt csak azért mondta h a külvilág inkább egy 14éves mocskoljon mint egy 27-28évest.az anyukája is tisztában van vele h mit csinált a fia,ezért nem hiszem h megszólna/megszólnának ha elmennék.nekem fontos lenne h ottlegyek párom és családja miatt is mert a párom oldala "komolyan"veszi az ilyen összejöveteleket :s
2009. aug. 11. 12:08
 42/74 A kérdező kommentje:

"Szerintem nyugodtan menj el. Párod szeretné, jól esne neki. Titokban talán azt gondolja epekedsz még utána, és ha látná hogy nem érdekel ő is megnyugodna."-ez az ami a legjobban hasonlít párom gondolkodására :)

azt a vőlegényről tudni kell h még így lagzi készülődésbe is 2hetente váltogatja itthon a szeretőjeit miközben a mennyasszony külföldön van.és ez így megy náluk évek óta.ezért párom fél még h érzek vmit vagy h visszamegyek hozzá

2009. aug. 11. 12:11
 43/74 anonim ***** válasza:
92%
Tehát fontos az, hogy lássák, hogy elvagy nélküle. Nincs ezzel semmi baj, csak akkor tudd, hogy a külvilágnak sosem fogsz tudni megfelelni. El tudom képzelni, hogy egy ilyen rokonsággal, amit leírtál, nagyjából olyan fogadtatásban lesz részed, hogy "na megjött a kicsi ribi, hogy elrontsa a kisfiam esküvőjét". Tudom, hogy nem te vagy a hibás azért, amit veled tett, de hidd el nekem, mindig könnyebb az áldozatot hibáztatni, mint az elkövetőt. Készülj fel arra, hogy esetleg kinéznek maguk közül. Ha az anyja akkor ilyeneket mondott, akkor azóta nem változott meg. Persze az is lehet, hogy visszafogják magukat, de nem hiszem, hogy tárt karokkal fogadnának.
2009. aug. 11. 12:12
 44/74 A kérdező kommentje:
persze...nem tárt karokkal.de akkor én 14voltam eltelt pár év,és én nem gondolom kisribinek magam mert megállatam a helyem lassan másfél éve párom mellett...kinéznek majd én is tudom...de azt a 2-3személyt kibírom.ha netán itthon maradok az nekem "gyengeség"hülyén hangzik de így van...
2009. aug. 11. 12:15
 45/74 A kérdező kommentje:
még annyit h van egy másik unokatesójuk aki amikor egyszer szünet volt a vőlegény meg a menyasszony közt akkor az volt rögtön az első dolga h ráhajtson a mostani mennyasszonyra.és lássatok csodát...ő is jön a lagzira...
2009. aug. 11. 12:18
 46/74 anonim ***** válasza:
64%
szegénykém hogy kihasználnak téged az emberek ilyen fiatalon. tanácsot tudunk adni de eszet nem. sztem ha tényleg olyan fiatal vagy, én feltételezem hogy kb 14 lehetsz. akkor inkább foglalkozz a tanulással és nem a szex-el. ha akarsz magadnak barátot, ne egy 14 évvel idösebbel kezdj ki hanem veled egy korúval.
2009. aug. 11. 12:43
 47/74 anonim ***** válasza:
68%
bocs most olvastam el a kommentek nagyjából... visszavonom az elözö kommentet... de tényleg nagyon hagytad magad kihasználni :S sajnálom hogy ilyen korán kezdted..
2009. aug. 11. 12:48
 48/74 A kérdező kommentje:

csak annyit h megnéztem volna h neked mennyi eszed lett volna 13,5évesen meg hogy tudtad volna fölfogni hogy csak hülyít... :S

bocs ha tényleg visszavontad a kommentet.az elsőre írtam.

2009. aug. 11. 12:53
 49/74 anonim ***** válasza:
67%

13.5évesen nem a kefélésen kellett volna járnia az eszednek,hanem otthon kivenni a részed a házimunkából.

Menj el a lagziba,remélem megtép valami rokon,aztán kulloghatsz haza,hogy te aztán megmutattad.Ha csak fikarcnyit is érdekelné a volt pasid,hogy mi van veled,már biztosan tud mindent,de te menj,aztán add elő a nagy bevonulót,nehogy ne tudja ,hogy te milyen jól vagy.

ostobaaaaaaaaaaaaaa

2009. aug. 11. 13:33
 50/74 A kérdező kommentje:

ostobaaaa XD

istenem

szánalmas vagy.nézz magadba és inkább gondold végig azt h mi lett volna ha veled történik meg.amúgy meg szerintem 13,5évesen te fogtad volna föl.de az olyan ember véleménye nem érdekel mint amilyen a tiéd.csak szidod a másikat pedig nincs jogod hozzá.másnak is eltérő a véleménye mint az enyém mégsem ostobáz meg mittudomén...degenerált őrült...

2009. aug. 11. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!