Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vélemény? Írjatok többen.

Vélemény? Írjatok többen.

Figyelt kérdés

Nos.Fiatal vagyok nagyok nagyon.2 éve fejezőtött be a kapcsolatom egy nálam 14 évvel öregebb paisval.2 és évig voltunk együtt,de gyakorlatilag csak az ágyban és titokban.2hetente találkoztunk több mint 2 évig.Aztán lebuktunk és jött a háború.Az ő anyja vádolt engem h mindent én találtam ki,az én anyám pedig föl akarta jelenteni kiskorú megrontásáért.A BIBI AZ VOLT H A PASI IS TAGADOTT MINDENT H LETT VNA VMI KÖZTÜNK.Mikor lecsillapodtak a kedélyek újra összejöttünk persze megint titkoban,aztán megint lebuktunk és egy újjabb háború.Ekkor már volt barátnője is.Mosolyszünet van azóta is de csak azért mert anyám megfenyegette h följelenti.ÉN PEDIG ÖSSZEJÖTTEM AZ Ő UNOKATESTVÉRÉVEL (akit én akartam már akkor is amikor vele voltam)most vele együtt vagyok 17hónapja boldogan eljegyezve :D

A párnak viszont szeptember 12-én lagzija lesz.Persze amiért párom unokatesója és itt lakik velem GONDOLOM mi is megleszünk hívva.A baj ott kezdődik h kételkedem jó ötlet-e elmenni?Ha elmegyek engem kikerget a lakodalomról az anyja,vagy a bnője...vagy egyeltalán ez olyan fura szitu.Vélemény?Mit tennétek?

2009. aug. 11. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
92%
A helyedben én nem mennék el, úgy tűnik, a helyzet még nem konszolidálódott, kell ehhez még pár év. Egy lagzit meg nem illik ilyen "jelenléttel" tönkre tenni, szerintem Te sem szeretnél egy ilyen helyzetet életed egyik legszebb napján. A párod nyugodtan elmehet, ha ő nincs fasírtban a családdal.
2009. aug. 11. 10:49
 2/74 anonim válasza:
89%
Hát ez elég kacifántos! Én nem biztos, hogy elmernék menni. Már csak azért is, hogyha most boldog vagy a pároddal, nehogy ez okozzon valami gondot köztetek. A párod tudja ezt a sztorit? Mármint, ami az unokatesójával volt? Ha igen beszéljétek meg, és döntsetek közösen. De hidd el nekem egy feldühödött "exanyós" nagyon durva tud lenni, pláne egy féltékeny barátnővel karöltve. Én a helyedbe elkerülném ezt a lagzit messzire!
2009. aug. 11. 10:53
 3/74 anonim ***** válasza:
69%

Még1x ugyanaz a kérdés???

hátha valaki azt írja,hogy persze,menj csak el nyugodtan érezd jól magad,bulizz a volt pasid esküvőjén és sz.rj bele,hogy a menyasszonynak meg a vőlegénynek ez egy nagy nap,de te nyugodtan tedd oda magad,nincs elég feszültség egy ilyen napon amúgy sem,tegyél rá még te is,hátha valaki agyvérzést kap attól,ha csak meglát.jó mulatást!És persze fehér ruhát viselj,az az egyetlen amit nem illik ilyenkor!

2009. aug. 11. 10:54
 4/74 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy lenne hangos szóváltás vagy miegyéb.Csillapotott már szerintem ez a dolog hiszen időközben a pasi anyjával süttettük süteményt a ballagásomra amit elválalt és rendes volt.A PÁROM VISZONT HALLANI SEM AKAR ARRÓL HOGY NEM MEGYEK...
2009. aug. 11. 10:54
 5/74 A kérdező kommentje:
TUD RÓLA A PÁROM HOGY MI VOLT.
2009. aug. 11. 10:56
 6/74 A kérdező kommentje:
NEM CSAK FEHÉRET NEM ILLIK...FEKETÉT SEM XD
2009. aug. 11. 10:57
 7/74 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj el, csak magadnak ártasz, plusz tönkre is tehetsz a jelenléteddel egy másik párnak és családnak egy fontos napját!!
2009. aug. 11. 10:59
 8/74 A kérdező kommentje:
a családban senki nem tud arról h mi volt csak mi 4en...
2009. aug. 11. 11:00
 9/74 anonim ***** válasza:
100%

A menyasszony tudja ,hogy mi a szitu?

Én nem szívesen látnálak az esküvőmön.

2009. aug. 11. 11:00
 10/74 anonim ***** válasza:
100%
Végülis kik azok a mi 4en?a volt pasi,te meg a két anyuka...és még sokan mások
2009. aug. 11. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!