El kell terelnem a gondolataimat, mert különben nagy kárt okozok a babámban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! Nem megoldást várok, nem azt, hogy mondjátok meg mit tegyek, csak el kell terelnem a gondolataimat. 23 éves 30 hetes kismama vagyok, tegnap elhagyott a párom. Együtt akartuk a babát, most egyedül vagyok, két napja sírógörcsök között fekszem, és nem tudom abbahagyni. Aggódom a babámért. Régen nagy cigis voltam, amióta babát várok, nem gyújtottam rá, de most elszívtam 2 szál cigit, hogy egy kicsit lenyugodjak. Nem akarok többet rágyújtani, nem akarom, hogy idő előtt megszülessen, de nem tudok lehiggadni. Rettenetesen rosszul vagyok és valamivel le kell kötnöm a gondolataimat és magam. A családomra nem nagyon számíthatok, max. pár nap múlva, barátaim messze vannak. A páromat rettenetesen szeretem és normál esetben sem tudnám feldolgozni ezt, hát még így, hogy egyedül kell elénéznem mindennek, ami most jön! De azt is tudom, hogy most elsősorban anyuka vagyok és nem szabad ártanom a babámnak, de képtelen vagyok lenyugtatni magam.2012. okt. 26. 12:33
41/42 anonim válasza:
már írtam neked és majd írj ha megszületik a baba
42/42 A kérdező kommentje:
köszönöm az érdeklődéseket...igen,most itt a lehetősége a bizonyításra. Reméljük most már, hogy minden rendben lesz, és minél később kell írnom, hogy megszületett a baba :).
2012. nov. 7. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!