Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El kell terelnem a gondolataim...

El kell terelnem a gondolataimat, mert különben nagy kárt okozok a babámban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Segítsetek kérlek! Nem megoldást várok, nem azt, hogy mondjátok meg mit tegyek, csak el kell terelnem a gondolataimat. 23 éves 30 hetes kismama vagyok, tegnap elhagyott a párom. Együtt akartuk a babát, most egyedül vagyok, két napja sírógörcsök között fekszem, és nem tudom abbahagyni. Aggódom a babámért. Régen nagy cigis voltam, amióta babát várok, nem gyújtottam rá, de most elszívtam 2 szál cigit, hogy egy kicsit lenyugodjak. Nem akarok többet rágyújtani, nem akarom, hogy idő előtt megszülessen, de nem tudok lehiggadni. Rettenetesen rosszul vagyok és valamivel le kell kötnöm a gondolataimat és magam. A családomra nem nagyon számíthatok, max. pár nap múlva, barátaim messze vannak. A páromat rettenetesen szeretem és normál esetben sem tudnám feldolgozni ezt, hát még így, hogy egyedül kell elénéznem mindennek, ami most jön! De azt is tudom, hogy most elsősorban anyuka vagyok és nem szabad ártanom a babámnak, de képtelen vagyok lenyugtatni magam.

2012. okt. 26. 12:33
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

kedves utolsó... sajnos ez így van. és félig-meddig így is történt. amikor sokadszorra vesztünk össze emiatt, akkor mondtam neki, hogy ennek így nincs értelme, ha ennyire nem tud lemondani a piáról értünk, és akkor közölte, hogy akkor ennek tényleg nincs értelme és hagyjuk az egészet, mert nem akar egy zsarnok mellett élni, aki bekorlátozza és megmondja, hogy mit csináljon. És persze az alkohollal jöttek a hazugságok, a kibúvók, ki tudja, hogy mikről hazudott még...

és ilyenkor fel lehet tenni a kérdést (magamnak is), hogy ennyire nem ismertem, vagy nem vettem észre? De hát húszas éveink elején voltunk, én is kijártam, szerettünk táncolni, társaságba járni, beszélgetni, nem tűnt fel, hogy nála ez súlyosabb dolog. De amikor megtudtuk, hogy jön a baba, annyira örült és olyan lelkes volt, és azt hittem, hogy ő is váltani tud, mint én. Ráadásul nem is vagyok az az otthon ülős kismama, így is pörgött az életünk rendesen.

2012. okt. 26. 13:09
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be Magne B6-ot, az segít egy kicsit megnyugodni. Sajnálom ami veled tortént.
2012. okt. 26. 13:12
 13/42 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Én akkor is megpróbálnék még egyszer beszélni vele, és ha hajlandóságot mutat, még egyszer megpróbálnám, de kemény kritériumokkal (pl. nincs ivászat, csak néha, de akkor is mértékkel).
2012. okt. 26. 13:14
 14/42 anonim ***** válasza:

volt egy hasonló topik a napokban. nem tudom segít e:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__35..

2012. okt. 26. 13:18
 15/42 A kérdező kommentje:
kedves 13-as... az a baj, hogy már a sokadik ilyenen vagyunk túl, hogy nincs több ivászat, és ettől "sokallt be", hogy én akarom megmondani, hogy hogy éljen, Sajnos nekem a legfájóbb kimondani, de ezek szerint nem vagyunk elég fontosak neki...
2012. okt. 26. 13:18
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Sovány vigasz, de jobb lesz neked és a babádnak egy alkesz nélkül. Annyira fiatal vagy, kitartás, aztán meglátod előbb találsz egy normális férjet mint ahogy most gondolnád.

A gyógyszertárban kérdezd meg, van-e esetleg valami nyugtató amit kismama is szedhet.

2012. okt. 26. 13:23
 17/42 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 26. 13:47
 18/42 anonim ***** válasza:
Esetleg kezdj el neten kutakodni milyen lehetőségeid vannak egyedülálló anyaként. és írd össze őket, erre úgyse lesz időd ha megszületik a baba, és jobbnak fogod érezni a helyzetet, ha látod, hogy vannak lehetőségeid.
2012. okt. 26. 13:56
 19/42 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem bepánikolt a neki hirtelen életmódváltástól, meg maga a gyerek ugye... nagy nyomás ez egy férfinak is. Hagyni kell lehiggadni, még nincs veszve semmi, csak hagyni kell neki egy kis magányt, hogy átgondolja. Ha alapból nem volt ilyen, és lelkiismeretesnek ismerted meg, akkor még meggondolhatja magát és visszamehet hozzátok. Gondolj erre, hogy ez átmeneti, ez megnyugtat, meg gondolj a babára, aztán ha már meglesz, nem is fog eszedbe jutni ez, annyira le leszel foglalva.
2012. okt. 26. 14:08
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

sedatif pc és magne b6. a pasit felejtsd el,nem apának való. mi az h bekorlátozod csak mert nem akarod h seggrészegen járjon haza??? még jó. az én férjem mehetbarátozni edzteni,egyedül bringázni stb ha akar,de a piálást,bulizást nem tűrném. és nem mert zsarnok vagyok,hanem mert apám alkoholista volt,nála is úgy kezdődött h el-eljártak anyuval,aztán mikor meglett tesóm,akkor egyedül,anyukám nem szólt,1-2 sör belefér,aztán már nem 1-2 volt,négykézláb járt haza,én kibékülös gyerek vagyok,de 1 évesen már újra kezdte,addig bírta. a vége ugyanez volt,na nehogy már anyám mopndja meg.. tesóm sík ideg gyerek lett 6 éves koráig ebben élt,amikor elkezdett remegni a keze egy nap amikro apu hazaért akkor adta be anyu a válókeresetet. te ugye nem ezt akarod magatoknak?? anyudéknál csak van 1 szoba? mondjuk ami a tiéd volt régen,ott nem férnél el? gyes,családi nem sok,de ha anyudék segítenek a lakhatásban ellesztek,és remélhetőleg. apuka fizet gyerektartást

én családcentrikus vagyok de az alkoholt,drogot,szerencsejátékot,k.urvázást,verést,megalázást sosem tűrném el akármennyire szeretem a férjem,ha ezek felé menne azonnal válnék

valóban a baba most az első, még a telefont ios kikapcsolnám h ne is keressen ne idegesítsem magam fel.

2012. okt. 26. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!