El kell terelnem a gondolataimat, mert különben nagy kárt okozok a babámban. Mit tegyek?
lehet h bestresszelt a felelősségtől,de nem a pia a megoldás. ezentúl bármi gáz van piálni fog?? 1000 féle gond és stressz lesz,ilyen a gyerekvállalás!
ezt tegye egyedül. én láthatást sem engednék,csak felügyelettel majd ha piál.
most bazt gondolod vége a világnak és elveszítetted a nagy őt de hidd el ő nem a nagy ő!! az a nagy ő akivel egyek vagytok,egyek a vágyak, a célok, az értékrend és kölcsönösen szeretitek tisztelitek egy mást. és még úgy sem könnyű az élet gyerekkel,a te pároddal pokol lenne. menjen csajozni,inni,inkább most lépjen le mint amikor már a gyerek is felfogja.
így lesz a legjobb indkettőtöknek,biztos h anyudék sem fognak mást mondani,sőt valszeg ők is és a barátaid is mondták már nem egyszer h ez így nem jó. azmeg h egyébként tök jól megvagytok egy nagy kaki. te is tudod. mentség keresés. tök jól megvagyunk amúgy de ordít velem,hazudozik,isziuk mint a gödény,szerinte egy zsarnok vagyok,de tök jól megvagyunk amúgy!! ??? ez olyan mint amikor azzal mentegeti valaki a másikat h a maga módján szeret! ne a maga módján szeressen hanem ahogy te megérdemled!
ha beszélgetsz a barátaiddal,anyudékkal és ők is hasonlóan gondolkodnak mint az itt válaszolók,előbb utóbb te is meglátod a valóságot,aztán megerősödsz és rájössz h az ismeretlen helyzettől jobban megijedtél mint attól h ő elment
A tüdő 11 hónap alatt szellőzik ki. Ráadásul elég züllött életet éltél elmondásod szerint, szóval ha nem lesz egészséges a gyereked, azt magadnak köszönheted. Meg a párodnak, ha éppen részeg volt az aktusok közben.
Amúgy tök durva, hogy a párod ennyire ragaszkodk a züllött élethez. Az ilyen emberek nem a valóságban élnek és nem is szeretnének, mert nem is bírnák.
ja, és 26-os, neked is nagyon köszönöm a hozzászólást. Annyira durva, hogy mik vannak! Nagyon sokmindent láttam már, de mindig ledöbbenek, amikor ilyet hallok, látok.. és persze az ember mindig azt hiszi, hogy az ő helyzete más.
A párom délután óta hívogat, hogy menjek vissza hozzá. Eleinte azt hajtogatta, hogy nem érzi magát bűnösnek, hogy ennyit igazán megtehet, jár neki, hogy néha kiengedjen. Aztán átváltott este fele és elkezdett bocsánatot kérni és mindent megígérni, hogy megváltozik és soha nem fog ilyen előfordulni. Egyelőre megpróbálok erős lenni, aztán úgyis muszáj lesz találkozni a cuccok miatt és akkor beszélünk, nem tudom, akkor mi lesz. Az a baj, hogy most úgy gondolom, hogy ha meg is változik, visszafogja magát stb., akkor egy idő múlva ugyanúgy börtönként fogja megélni az éltünket, amiben nem teheti ezt meg, és majd akkor hagy el. Nem tudom mi lesz.
Az idő fog segíteni hidd el. És próbálj az eszedre hallgatni, ne a szivedre.
Ő nem akar változni, úgyse férne bele a te értékrendedbe.
Rád talál még valaki majd ne félj, csak hagyd a szived nyitva. Persze nem holnap, ezen a gyászon túl kell ess, és túl is fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!