A gondolataimat, problémáimat magamban tartom, nem igazán osztom meg másokkal. Nincsenek érzéseim?
22 éves srác vagyok. A problémám, hogy nem szeretek az érzéseimről beszélni (kivéve néha a barátnőmnek, akivel 4 éve együtt vagyunk). Gyakran előfordul, hogy a problémáimat magamban rendezem le, nem akarom vele a külvilágot terhelni. Amikor pl anyukámmal beszélek telefonon, kérdezi miujság, azt mondom semmi. Pedig ott a nyelven hogy ez meg ez történt, de nincs kedvem elmesélni. Anyukámmal néha tudok ugy beszélni, hogy mesélek a dolgaimról, persze az intimekről egyáltalán nem, csak mondjuk mit tervezek a jövőben. Apukámmal semmit nem szoktam beszélni, csak ilyen ügyintézési dolgokkal kapcsolatban, hogy pl mit hogy kell intézni a földhivatalban, csekk befizetés, műszaki dolgok ilyesmi. Egyszerűen nem tudok megnyílni és valahogy nem is akarok. Jól el vagyok a gondolataimmal, érzéseimmel. Persze aki segítséget kér annak adok tanácsot meg megbeszélem vele a dolgait, de én magamba tartom. Szerintetek ez probléma, hogy ennyire zárkózott vagyok, és nem is akarok megnyílni?
Remélem érthető volt a kérdésem és a magyarázatom. :)
Teljesen normális vagy. Sok férfi ilyen. Azért néhány(1) barát mindenkinek kell. Szerezz be egyet!A szülőket nem is kell már a gondokkal terhelni, én is akkor mondom el, ha meg van már oldav
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!