Hogyan tereljem el a gondolataimat erről?
Pár hete szakítottam a barátnőmmel. Valamilyen szinten túl vagyok rajta, csak egy valamit sajnálok borzasztóan: hogy már beleéltem magam, hogy összeköltözünk, együtt élünk és családot alapítunk.
És ezek az álmok nagyon hiányoznak. (nem konkrétan vele, hanem a boldog "fészek" hiányzik azzal a nővel, akivel viszont szeretjük egymást)
Nagyon nehezen találtam meg őt is, mert a koromnál érettebb vagyok mind viselkedésben, mind minden másban. (nem a bulikért és a haverokért élek)
Mit csináljak, hogy eltereljem a gondolataimat?
Van hobbim, otthon is végzem a dolgom, de amint leülök a gép elé zenét hallgatni, vagy böngészni rögtön ezen kezd kattogni az agyam.
Egész nap meg csak nem robotolhatok...
keresni meg nincs energiám, mert tudom hogy ritka olyan Nőt találni aki a párom lehetne a szó nemes értelmében.
Hát pedig most a barátaiddal kéne menned szórakozni,talán egy kicsit jobban éreznéd magad.
Megkérdezhetem mennyi idős vagy?
25 vagyok.
szórakozni nem nagyon szoktam járni, az valahogy nem kapcsol ki, de a haverokkal szoktam találkozni.
csak ugye nem lehet non-stop mellettem valaki, és már jönnek is a gondolatok...
Én is ilyen vagyok mint te,csak nő vagyok :)
Nem igazán tudok másat tanácsolni..
randizgass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!