Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tereljem el a gondolata...

Hogyan tereljem el a gondolataimat erről?

Figyelt kérdés

Pár hete szakítottam a barátnőmmel. Valamilyen szinten túl vagyok rajta, csak egy valamit sajnálok borzasztóan: hogy már beleéltem magam, hogy összeköltözünk, együtt élünk és családot alapítunk.

És ezek az álmok nagyon hiányoznak. (nem konkrétan vele, hanem a boldog "fészek" hiányzik azzal a nővel, akivel viszont szeretjük egymást)

Nagyon nehezen találtam meg őt is, mert a koromnál érettebb vagyok mind viselkedésben, mind minden másban. (nem a bulikért és a haverokért élek)

Mit csináljak, hogy eltereljem a gondolataimat?

Van hobbim, otthon is végzem a dolgom, de amint leülök a gép elé zenét hallgatni, vagy böngészni rögtön ezen kezd kattogni az agyam.

Egész nap meg csak nem robotolhatok...

keresni meg nincs energiám, mert tudom hogy ritka olyan Nőt találni aki a párom lehetne a szó nemes értelmében.

2012. júl. 2. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát pedig most a barátaiddal kéne menned szórakozni,talán egy kicsit jobban éreznéd magad.

Megkérdezhetem mennyi idős vagy?

2012. júl. 2. 11:42
 2/5 A kérdező kommentje:

25 vagyok.

szórakozni nem nagyon szoktam járni, az valahogy nem kapcsol ki, de a haverokkal szoktam találkozni.

csak ugye nem lehet non-stop mellettem valaki, és már jönnek is a gondolatok...

2012. júl. 2. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok mint te,csak nő vagyok :)

Nem igazán tudok másat tanácsolni..

randizgass :)

2012. júl. 2. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
én ugyan így voltam mint most te amikor 2 év után szakított velem a barátom. nekem is nagyon fájt az amit szinte csak terveztünk, a közös ház, együtt élés. ez 2 hónapja volt. de ahogy az idő telik ez egyre könnyebb lesz. egyre gyakrabban jönnek majd az emlékek és a fájó gondolatok :) ha bármiben tudok segíteni írj privátot nyugodtan :)
2012. júl. 2. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges bebeszélni magadba,hogy olyan különleges vagy. Fészket rakni, gyereket csinálni az állatok is tudnak. Miben vagy különleges? Hogy nincs barátod? Megérte? Még a végén megsajnálod saját Magad. Szedd össze Magad,vazze! Férfi vagy. Üdv. dr. Csernus
2012. júl. 2. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!