Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tereljem el a gondolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tereljem el a gondolataimat róla? :S

Figyelt kérdés

19 éves leszek, és nagyon sokat szenvedek amiatt hogy nincs barátnőm, nincs aki szeressen, szeretettel gondoljon rám, érdeklődjön értem (mivan velem stb.. ) és ku*vára zavar..

Sajnos az ok amiért ez így van, rengeteget kell tanulnom, 200km -re lakom lakóhelyemtől, keveset tudok bulizni járni ..

A kérdés tehát arról szólna hogy erre a problémára létezik megoldás, azon kívül hogy meg találom a párom ?

2010. nov. 16. 19:43
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nem igazán van erre megoldás. Akkor lenne gond, ha ezek a dolgok már nem hiányoznának.
2010. nov. 16. 19:51
 2/15 anonim válasza:
0%
öld meg magad
2010. nov. 18. 16:23
 3/15 mana007 ***** válasza:

Hát előttem szóló neked akkora IQ-d van mint egy zsák majom ürüléknek (se)

Kedves kérdező! Mindenre van megoldás :D biztosan találnál ilyen lányt, csak keress szorgosan. Amúgy sportolj, csináld amit szeretsz

2010. nov. 18. 16:48
 4/15 anonim ***** válasza:
szal most kezdtél valamilyen felsöoktatási intézményt, ahol sokat kell tanulni, és valoszinüleg még nők sincsenek? az ilyen iskolák jellemzöen nem lesznek könyebbek az idövel, hanem egyre nehezednek, ne higyj a meséknek, tehát az idöd igencsak véges.ha a problémáid ellenére megy a tanulás, akkor született kocka vagy.nekem pl nem ment, annyira makacs voltam, hogy csak nekem nem lehet nőm!? és a nagy küszködésben végülis semmit sem változott a helyzet, egy évig jártam pszichologushoz is, végül társkeresöröl igen hamar lett egy csaj, aki tetszik, sexel velem, nem is szüz, csendes.csak épp nem tudtam megszeretni 3 honap alatt sem.ugyhogy azért ez sem jobb.amugy meg ne idegeskedj, rájöttem igy utolag, hogy kell a faxnak barátnö.éltanulo haverjaimnak sincs, előbb megteremtik a megélhetésüket, hidd el ez fontos, a sex csak felesleges kéjelgés, kivéve, ha gyerekcsinálás a cél.most kajak kellene neked egy csaj, aztán mindig idegeskednél, hogy véletlenül fel ne csináld? ja és gondolj a szakitásra! nem minden kapcsolat jön össze ám! odajársz a lányhoz mondjuk 4-5 honapig, aztán egyszercsak nem mész? mit fognak szolni a szülei? meg a lelkiismereted? jo nem azt mondom, hogy ne ismerkedj, de azért a sexxel várjatok eleget.
2010. nov. 18. 17:07
 5/15 mana007 ***** válasza:
Hát nem csodálkozok a neveden.... úristen. Ilyeneket mondani úristen...
2010. nov. 18. 17:12
 6/15 anonim ***** válasza:
oszt? mégis van nőm, aki szeret! fail
2010. nov. 18. 17:13
 7/15 mana007 ***** válasza:
Szegényt rettenetesen sajnálom. Kapj már észhez ember! Mi az hogy "nőm" ? Képzeld el NEKED van szerencséd, nem neki....
2010. nov. 18. 17:21
 8/15 anonim ***** válasza:

most ezen sirjak, hogy szerencsém van?

te meg nem veszed észre, hogy az, hogy kinek lesz barátnöje, az nem a te értékrended alapján döl el+!

2010. nov. 18. 17:24
 9/15 mana007 ***** válasza:
A kérdés az hogy meddig...
2010. nov. 18. 17:27
 10/15 anonim ***** válasza:

ja és haver hallod, tood hogy tereld el rola?

olvasd el ezt:

[link]

2010. nov. 18. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!