Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tereljem el a gondolataimat róla? :S
19 éves leszek, és nagyon sokat szenvedek amiatt hogy nincs barátnőm, nincs aki szeressen, szeretettel gondoljon rám, érdeklődjön értem (mivan velem stb.. ) és ku*vára zavar..
Sajnos az ok amiért ez így van, rengeteget kell tanulnom, 200km -re lakom lakóhelyemtől, keveset tudok bulizni járni ..
A kérdés tehát arról szólna hogy erre a problémára létezik megoldás, azon kívül hogy meg találom a párom ?
Anyám, te egy orvosi eset vagy.... oké nem vitatkozom veled tovább. Nincs értelme. Valaki elrontott valamit, de te fogod megszívni a legjobban.
Csak arra kérlek, ne adj ilyen tanácsokat a fiúknak. Így is kevés van a normálisból...
Egyrészt... első dolgom volt leszidni azt aki azt mondta ölje meg magát.( rólad is ennyit)
Másrészt: nem a szexpartnerről van szó.. de ne zavartasd magad.
hm. első sorban köszi a tanácsokat :)
Szerintem nem kellene megölnötök egymást, mindkettőtöket a jó szándék vezérelt hogy ide írjatok, és mint általában minden ember más, máshogy gondolkodik, és ezáltal máshogy, más szemszögből közelíti meg. Úgy hogy még egyszer köszi.
Amúgy valóban elég sok fiú van :D Szinte csak az, és hát igen ez is közre játszik a dologban.. De azért csak azt mondom hogy volt nem 1 haverom aki szakított egy lánnyal és utána pár napig még azt mondta jó a "szingli" élet meg minden, aztán már megint uhh de szerelmes vagyok ebbe abba uu de teccik ez meg az meg ezt érzem azt :D szval ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!