Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hessegessem a gondolata...

Hogyan hessegessem a gondolataimat?

Figyelt kérdés
Volt egy férfi az életemben nagyon szerettem de ő ezek szerint nem,mert szakított velem,és össze jött egy másik nővel.Ez mind nem is baj.Csak annyira rossz amikor bele gondolok hogy most vele szeretkezik,csókolja,öleli.Igazából ez jár a fejemben egész álló nap,hiába kötöm le magam munkával,vagy az itthoni dolgokkal nem megy.Nagyon rossz.Mivel próbáljam elhessegetni ezeket a gondolatokat,érzéseket?Tipp,tanács?Vagy ezeken az érzéseken át kell esnem?
2012. jan. 6. 10:14
 1/7 BlackSword ***** válasza:
Ez nagyon nehéz... De kösd le magad... Élj a hobbidnak, vagy ha nincs, akkor szerezz egyet... Mert így csak magadat teszed tönkre... Szóval próbálj nem rá gondolni!!!
2012. jan. 6. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:

keress valaki mást, legyél nyitott, nézelődj.

A munka csak akkor tud lekötni, ha komoly agytevékenységgel jár. Például a matekfeladatok.

2012. jan. 6. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezen túl kell esni, nincs mese. Ugyanolyan gyászfolyamat, mint amikor meghal valakink.

Amikor én egyedül maradta, mert a "kedves szerelmem" lelépett, akkor én is nagyon kész voltam. Olyannyira, hogy azt gondoltam, soha nem heverem ki. Igaz, nagyon nehezen, de sikerül túljutnom rajta 3 év alatt. Szerencsére pont akkor kaptam munkát, az nagyon sokat segített, lekötötte a gondolataimat.

Neked is azt javaslom, hogy tereld el róla a figyelmed. Dolgozz, olvass, élj a hobbidnak. Keress új kapcsolatokat. Nem szerelmet, mert az még szerintem túl korai lenne, de baráti, haveri kapcsolatokat mindenképp.

Táncolj, tombolj, sírj, ha éppen ahhoz van kedved. Menj el biciklizni vagy csak sétálj egyet. Ezek mind jól jöhetnek.

És próbálj meg nem haraggal gondolni rá, mert azzal csak a saját lelkedet teszed tönkre.

Remélem, hamarosan jobban leszel, addig kitartást, sok erőt kívánok!

2012. jan. 6. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok:

Ez lehet, hogy gonosz tanács, de éld át a fájdalmat, ne akard elfojtani magadban, mert az megbosszulja magát. Legyél szomorú, ha úgy érzed, nyugodtan sírj, az tényleg megtisztítja a lelked.

Én is gyakran átadtam magam a szenvedésnek, és egy csomót sírtam.

2012. jan. 6. 10:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen,próbálok a szép dolgokra gondolni inkább.De mindig amikor este lefekszem akkor eszembe jut hogy épp mit csinálhatnak,és ez megőrjít!De ezen túl kell esnem,csak gondoltam van valakinek egy jól bevált tippje,ismerkedni azért nem akarok mert nem tudnám magamat adni.De talán túl esem rajta minél hamarabb.
2012. jan. 6. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Igaza van a többieknek, én emellé még azt tenném hozzá hogy a BARÁTOK!! Keresd őket csinálj minél több programot velük, ennél esküszöm nincs jobb módszer! Annyira fel tudja lazítani az embert, én nem mondom hogy teljesen mindent el fogsz felejteni, de nagyon sok erőt tudnak adni, a programok, az élmények a Nevetés!
2012. jan. 6. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok még

Én ilyenkor sokat mozdulok ki otthonról, hogy ne üljek otthon és ne savanyodjak bele a nyomoromba, barátaimmal való találkozás nagyobb társasággal, az a legjobb, ha meg otthon vagyok Jóbarátokat nézek:)

2012. jan. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!