Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi költőpénzt kellene adnunk?

Mennyi költőpénzt kellene adnunk?

Figyelt kérdés

Férjem érettségiző lánya hozzánk költözik. Beszállnia nem kell a közös használatú dolgokba (rezsi, kaja, WC-papír, stb), viszont gondban vagyunk, hogy mennyi költőpénzt adjunk - ebből kellene minden egyebet megvásárolnia, tehát ruházkodás, személyes pipere, egyéb nem közös használatú dolgok.

Mindenképp egy havi fix összeget adnánk, hogy azzal gazdálkodjon, illetve adott esetben munkával ki tudja egészíteni ezt - főleg nagyobb, kevésbé indokolt kiadás esetében.

2012. okt. 20. 19:33
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
15%
Na de nem minden hónapban moziztam. Most ne azért de a kutyára a kutya kaján kívül mit kell költeni? Oké évente egyszer oltás és 4 havonta új bolhanyakörv. Ezen kívül mire kell költeni kutyával kapcsolatban?
2012. okt. 20. 21:33
 22/60 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj ki tudja milyen kutya!Van amelyik különleges gondoskodásra szorul!Ugye ezt mi nem tudhatjuk!De az még mindegy is!De ha ők azt szeretnék,hogy ne kérjen tőlük,hanem ossza be amit kap akkor ne 8000 ft-ot adjanak már neki egy hónapra!Szerintem a 20-30 nem sok és a kérdező is ennyiben gondolkozott!Ebből ki tud jönni,ha jól csinálja és akkor mindenki "jól" jár!
2012. okt. 20. 21:39
 23/60 anonim ***** válasza:
21%

Na de pont ezért nem fog belőle semmit megtakarítani.

Mert mindenre rá lehet mondani, hogy az neki nagyon kellett. Én még mindig tartom, hogy már a 20. ezer is sok.

2012. okt. 20. 21:42
 24/60 anonim ***** válasza:
35%

Aha,már rájöttem,hogy itt nem pénztárca gondok vannak!:) Csak behatárolás...ne legyen se sok se kevés.20-at javaslok,mivel tulajdonképpen mindene meg lesz.De ha Te 30-at kaptál és ezt látod jónak,akkor annyit,de annál többet semmiképp.Annak bőven elégnek kell,hogy legyen.:) A családi pótlékot meg attól még használjátok ki!:)

Sok sikert!

2012. okt. 20. 21:44
 25/60 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként ige,Én is inkább 15-öt szerettem volna,hogy az is bőven elég lenne,csak azt hittem már Én vagyok csak eltájolódva ennyire és azért mentem föl 20-ig.Tehát Kedves Kérdező,hidd el,a 30 fele is elég!:)
2012. okt. 20. 21:47
 26/60 anonim ***** válasza:
21%
Hát te így gondolod,hogy az sok,de szerintem annyi meg kell egy tizenéves lánynak!Így el tud menni szórakozni,meg tudja venni az olyan dolgait amik kellenek!8000 ft-ból mit tud venni? Ha pl új kabát kell neki abból még szinte ki sem jön,mert nem adnak olcsón semmit!
2012. okt. 20. 21:47
 27/60 anonim ***** válasza:
57%

A válaszolok nagy részéről nem tudom eldönteni, hogy kamasz vagy , hogy dolgozot-e valaha.

Bár inkább arra tippelek, hogy kamasz és ő szeretne 30. ezret kapni havonta.

2012. okt. 20. 21:55
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Pl. Én a 20.000-ret javasoltam!21 éves vagyok!18 évesen dolgoztam egy étteremben suli mellett, és nagyon jól kerestem és a kereset felét a közösbe adtam otthon.De a munka nekem is sokszor a tanulás rovására ment,mert egy munkahelyen ami kötött nem te választod mikor dolgozol!Szerintem a 20 nem sok abból ki tud jönni és akkor még egyelőre nem kell dolgoznia,de meg tudja venn magának,amit szeretne!
2012. okt. 20. 22:07
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Most még gimis, én 20 ezer forintot adnék. (mivel azt írtad, hogy nem vagytok vészes anyagi helyzetben)

Ebből ki tudja fizetni az ételt, amit a suli alatt vesz, a telefonszámláját, tud venni ruhát. Ez nem kevés pénz, de nem is rettentően sok.

Ha majd tovább tanul, akkor változni fog a helyzet.

2012. okt. 20. 22:15
 30/60 anonim ***** válasza:
24%

Sokan 10000 -t se kapnak gyeerektartásként enyiből kell megoldani a létminimumot

mégis mit tanulna abból az a lány ha 20-30 eltapsolhatna magára, hol vann itt az életre való felkészités

kajára nem lesz enyi pénze felnötként nem hogy ruhára meg sminkre.

2012. okt. 20. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!