Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni...

Tanácsot szeretnék kérni gyerekelhelyezési ügyben, oda kell e adnunk az 5 éves kislányomat az anyjának ilyen körülmények között?

Figyelt kérdés

Ha nincs semmi lakóhelye,barátnőkhöz viszi de a körülményeket és személyeket nem ismerjük.Munka hellyel nem rendelkezik.

ideiglenes határozatban 2 hetenként elviheti, de mikor azt a döntést hozták akkor volt bérelt lakása és munka helye.

Köszönöm válaszotokat.

2010. szept. 8. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
bejelentett lakhely és persze több éves bejelentett munkahely. ha ezek megvannak nagy esély hogy elviheti. de ha ezek nincsenek meg akkor nem.
2010. szept. 8. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
mármint nem veheti magához. Elvinni elviheti egy-két napra amennyire engeded. Ne tiltsd tőle az a lányodnak sem jó
2010. szept. 8. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
kérheted a gyámhivatalt a felügyelt láthatásokra, de ha megtiltod a láthatást az bűncselekmény, másrészt a gyerekkel cseszel ki ...
2010. szept. 8. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha bírósági határozat van róla igen, mindegy hogy a vidámparkba viszi vagy a barátjához vagy egy havercsajhoz.

Ha nem engeded a gyereket büncselekményt követsz el.

2010. szept. 8. 20:13
 5/5 anonim válasza:
Szerintem kezdeményezned kellene a gyámhatóságon, hogy a láthatást ezen körülmények figyelembevételével felügyelet alatt szeretnéd engedélyeztetni. Ha nincs hová vinnie, akkor ezt meg kell oldanotok, mert így nem tudhatod hol a gyerek. De odaadni is köteles vagy, mert pénzbírsággal súlytanak, ha ne teszed. Én felkeresném a gyámügyet minél hamarabb, és megkérdezném ilyenkor mi a teendő. Nálunk a láthatás volt férjem alkoholizmusa miatt pl. volt anyósomék, az én jelenlétemmel történt. Nem mertem rájuk bízni a gyereket, és ezt a bíróság elfogadta.
2010. szept. 9. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!