A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?
Nekem se tetszene a dolog, marminthogy a hazamba asszonypajtas bekoltozkodne!:) Jo rafinaltak a lanyok:)
(pedig no parti vagyok)
Eszed legyen am! Irany egy jo ugyved, majd o mindent elmond neked, mit kell tenned.
De a jogiforum.hu-n is akar megkerdezheted ingyen a jogaszokat.
Ki ne koltozz a hazadbol, es nehogy engedd hogy palira vegyenek teged!!!!
Anyosnak milyen hazikoja van amugy?
Én azt gondolom,ha már sajnos válásra kerül a sor,akkor a gyerekeitek érdekeit tartsátok mindannyian szem előtt.Az legyen a legfontosabb,hogy nekik mi a jó,hogy sérülnek legkevésbé.Ne egymás ellen áskálódjatok mert annak semmi értelme.Gondolom mindkettőtöknek része van a válásban,1 hibás nincs.A feleséged is biztos csak azt mondaná el magáról amit jól csinált,vagy Ő annak látja ahogy Te is.
Ne kelljen a gyerekeiteknek még a háborúskodásotok miatt is szenvedni,elég lesz neki a válás miatt.Ha Ők a számodra elfogadható megoldást kínálnának és ez a gyerekeknek is jó fogadd el,ne akadékoskodj.Vagy ha Te jobbat tudsz ajánld fel.Gondolom a gyerekek is szeretnének a megszokott környezetükben maradni.
Ha most arra pazaroljátok az energiátokat,hogy minél jobban keresztbe tudjatok egymásnak tenni,az nagyon szánalmas és undorító.Ne süllyedjetek le ilyen szintre.
Azert ez megiscsak vicc!
Anyos haza er pl. 5 milliot, a ti hazatok 15 milliot! Ha elfelezitek a hazatokat, akkor legalabb 7,5 a tied lesz. Anyos haza pedig csak 5 millio. Ne hagyd magadat atverni!
A haz es a panel erteket felbecsultettetek? Ki mondta meg, hogy ennyit ernek?
Meghogy te fizessel miutan kikoltoztel a hazatokbol??? Most ne haragudj, de tegedet nagyon atakarnak verni a felesegedek.
Nem ertem miert nem mesz el ugyvedhez, es miert nem mondasz el neki mindent, kerdezel meg mindent. Ne felj, menjel!
Meg ma nezzel egy ugyvedet ott nalatok, kerjel idopontot, es menjel el hozza!
Ne hagyd hogy kisemmizenek teged. Menjen a feleseged a panelba el az anyossal, ennyi.
Ha valni fogtok a hazat muszaj lesz eladnotok, es 50-50%-ban megkapjatok a felesegeddel a penzt.
Ha o valni akar, es beadja a valast, nem tudsz mit csinalni. De legalabb azt ne engedd, hogy anyos bekoltozzon, es neked meg fizetned kelljen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!