Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemmel válni készülünk...

A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Persze én nem szivesen adnám el mert mégegyszernem biztos, hogy nem lesz ilyenem. Azt találta az ki asszonyom, hogy anyósom lakásával kifizetnek és anyósom oda költözne. 16 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk. Én a 16 év alatt sokat dolgoztam a családomért és hogy jó körülmények közt éljenek és hogy ilyen házunk legyen. anyósommal nem nagyon kedveltük egymást és ezért nem igazán örűlnék, ha beleülne abba a fészekbe amiért én dolgoztam. Ráadásúl az se tetszene ha egy másik pasi költözne be párom mellé abba a házba ami az én állmaimba szerepelt. Mit kellene tennem?
2009. ápr. 20. 11:55
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
62%

Nekem se tetszene a dolog, marminthogy a hazamba asszonypajtas bekoltozkodne!:) Jo rafinaltak a lanyok:)

(pedig no parti vagyok)

Eszed legyen am! Irany egy jo ugyved, majd o mindent elmond neked, mit kell tenned.

De a jogiforum.hu-n is akar megkerdezheted ingyen a jogaszokat.

Ki ne koltozz a hazadbol, es nehogy engedd hogy palira vegyenek teged!!!!

Anyosnak milyen hazikoja van amugy?

2009. ápr. 20. 12:01
 2/41 anonim ***** válasza:
97%
Eladni nem akarod, főleg nem úgy, hogy az anyós fészkelné be magát oda. Nagyjából 1 kehetőséged maradt: te vásárolod meg az asszonypajtás részét. Így tied marad a ház,és nem kell aggódnod, hogy anyós abba ül bele, amiért te dolgoztál. Az én önérzetemet is sértené a dolog.
2009. ápr. 20. 12:04
 3/41 anonim ***** válasza:
88%

Én azt gondolom,ha már sajnos válásra kerül a sor,akkor a gyerekeitek érdekeit tartsátok mindannyian szem előtt.Az legyen a legfontosabb,hogy nekik mi a jó,hogy sérülnek legkevésbé.Ne egymás ellen áskálódjatok mert annak semmi értelme.Gondolom mindkettőtöknek része van a válásban,1 hibás nincs.A feleséged is biztos csak azt mondaná el magáról amit jól csinált,vagy Ő annak látja ahogy Te is.

Ne kelljen a gyerekeiteknek még a háborúskodásotok miatt is szenvedni,elég lesz neki a válás miatt.Ha Ők a számodra elfogadható megoldást kínálnának és ez a gyerekeknek is jó fogadd el,ne akadékoskodj.Vagy ha Te jobbat tudsz ajánld fel.Gondolom a gyerekek is szeretnének a megszokott környezetükben maradni.

Ha most arra pazaroljátok az energiátokat,hogy minél jobban keresztbe tudjatok egymásnak tenni,az nagyon szánalmas és undorító.Ne süllyedjetek le ilyen szintre.

4/41 anonim ***** válasza:
70%

Azert ez megiscsak vicc!

Anyos haza er pl. 5 milliot, a ti hazatok 15 milliot! Ha elfelezitek a hazatokat, akkor legalabb 7,5 a tied lesz. Anyos haza pedig csak 5 millio. Ne hagyd magadat atverni!

5/41 anonim ***** válasza:
77%
Fizesd ki Te a feleségedet és maradj a házatokban egyedül. Ha ezt nem tudod megtenni akkor meg fogadd el az ő ajánlatukat. Mért jobb neked, ha vadidegennek veszik meg a házat és a feleséged is mehetne a gyerekeiddel egy kis lakásba? Ha elváltok semmi közöd hozzá, hogy ő kit fogad be az otthonába. Ne legyél már ennyire önző.
2009. ápr. 20. 12:05
 6/41 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem tudom kifizetni őt. Azért vagyok kicsit önző mert ez a ház az én álmom volt és most ki akarnak rakni egy panelba. A ház kb:18 millát ér. A panel piaci ára kb 9.5 millát. Azt akarják fizessek még rá a lakásukra. Nekik marad a ház és nekem soha nem lesz mégegyszer kertesháza mert nem szivesen válalnék be 8-10 milla hitelt. Afeleségem mindig is minimálbérért dolgozott. Lényegébe mindenért én éjszakásztam és válaltam be plusz munkákat.
2009. ápr. 20. 12:33
 7/41 A kérdező kommentje:
Én nem akarok válni és nem is szívesen költözök el a gyerekeimtől. Ezt mind ő akarja. Miért nekem kell elfogadnom mindenki döntését. Nem én akarom a válást.
2009. ápr. 20. 12:39
 8/41 anonim ***** válasza:
78%

A haz es a panel erteket felbecsultettetek? Ki mondta meg, hogy ennyit ernek?

Meghogy te fizessel miutan kikoltoztel a hazatokbol??? Most ne haragudj, de tegedet nagyon atakarnak verni a felesegedek.

Nem ertem miert nem mesz el ugyvedhez, es miert nem mondasz el neki mindent, kerdezel meg mindent. Ne felj, menjel!

Meg ma nezzel egy ugyvedet ott nalatok, kerjel idopontot, es menjel el hozza!

Ne hagyd hogy kisemmizenek teged. Menjen a feleseged a panelba el az anyossal, ennyi.

Ha valni fogtok a hazat muszaj lesz eladnotok, es 50-50%-ban megkapjatok a felesegeddel a penzt.

Ha o valni akar, es beadja a valast, nem tudsz mit csinalni. De legalabb azt ne engedd, hogy anyos bekoltozzon, es neked meg fizetned kelljen!!!

2009. ápr. 20. 12:53
 9/41 anonim ***** válasza:
85%
Miert is akar a feleseged "orulten"valni???
2009. ápr. 20. 12:56
 10/41 anonim ***** válasza:
80%
Én tényleg nem szoktam azzal jönni, hogy a nőnek igenis jár. Most jössz azzal, hogy a feleséged minimálbérért dolgozott. Mért nem kötöttetek annak idején szerződést? Te nem tudod kifizetni őt, viszont ők téged igen. Akkor mért problémázol ezen. Ha elváltok neked mindenképpen menned kell abból a házból. Az boldoggá tesz, hogy neki is? Mért jobb, ha mindketten laktok egy panelban? Arról mért nem írsz, hogy mért akar anniyra válni a feleséged?
2009. ápr. 20. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!