A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Persze én nem szivesen adnám el mert mégegyszernem biztos, hogy nem lesz ilyenem. Azt találta az ki asszonyom, hogy anyósom lakásával kifizetnek és anyósom oda költözne. 16 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk. Én a 16 év alatt sokat dolgoztam a családomért és hogy jó körülmények közt éljenek és hogy ilyen házunk legyen. anyósommal nem nagyon kedveltük egymást és ezért nem igazán örűlnék, ha beleülne abba a fészekbe amiért én dolgoztam. Ráadásúl az se tetszene ha egy másik pasi költözne be párom mellé abba a házba ami az én állmaimba szerepelt. Mit kellene tennem?2009. ápr. 20. 11:55
41/41 anonim válasza:
Szerintem tedd fel a feleségednek azt a kérdést, hogy egyedül miből tartaná fent a nagy házat, ha minimálbért a fizetése, mert ha jól emlékszem azt írtad, hogy annyit keres.
Nézd a gyerekeid érdekei is de ne hagyd magad. Én is egy nő vagyok, de engem is zavarna ha álmaim házába más élne és főleg olyan, akit én nem igazán kedvelek.
Mutasd meg, hogy férfi vagy és akkor hátha újra beléd szeret még a felséged is!
Sok sikert!
Ja és mindenképpen fordulj ügyvédhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!