A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?
Szia!
Én is nő vagyok,kapcsolatban,stb.
Az írásaidból ítélve nem vagy egy talpraesett pasi.(már bocs)
1.A feleségednek tuti van valakije.
2.Ha hagyod magad kisemmizni,te is a szerencsétlen férfiak táborába fogsz tartozni
3.Azért a házért te dolgoztál,nem kell hagynod,hogy most kitegyenek belőle.
Ahogy az egyik előttem szóló írta,hogy az ő apja is így járt....Nagyon figyelj oda.A nők mindenre képesek!De egy anyósnál rosszabb állatfaj nem létezik!!!!
Irány az ügyvéd és ne hagyd magad!Csak azt a verziót fogadd el,ami neked is megfelelő.
Arra is gondolj,hogy a mi lesz akkor,ha mennek hozzád a gyerekeid.Egész nap gubbasztotok a panelba,tvt néztek,,mert nem tudtok még a kertbe sem kimenni???
Mondjuk szerintem meg egyaltalan nem kell elfogadni azt, hogy egyutt elek valakivel 16 eve mar, van 2 gyerekunk, kozosen terveztuk el az eletunket, es most elvaljunk, es minden ugy tortenjen ahogy asszony dirigal! Ahogy neki az erdekei diktaljak.
Ezert van a jog, majd a jog dont.
Ok. hogy kozosen szereztek meg, de nehogy mar eldontse asszony, hogy anyos megy a kecoba, aztan rohog a markaba! Mert ok erre keszulnek fel!
Menjel el az ugyvedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!