Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemmel válni készülünk...

A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Persze én nem szivesen adnám el mert mégegyszernem biztos, hogy nem lesz ilyenem. Azt találta az ki asszonyom, hogy anyósom lakásával kifizetnek és anyósom oda költözne. 16 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk. Én a 16 év alatt sokat dolgoztam a családomért és hogy jó körülmények közt éljenek és hogy ilyen házunk legyen. anyósommal nem nagyon kedveltük egymást és ezért nem igazán örűlnék, ha beleülne abba a fészekbe amiért én dolgoztam. Ráadásúl az se tetszene ha egy másik pasi költözne be párom mellé abba a házba ami az én állmaimba szerepelt. Mit kellene tennem?
2009. ápr. 20. 11:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
95%
ja nekem is azt mondta az ex h új életet akar kezdeni egyedül.közben már hónapok óta új palija volt a munkahelyén,csak én nem tudtam róla a barátnői igen.
2009. ápr. 20. 16:21
 32/41 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Én is nő vagyok,kapcsolatban,stb.

Az írásaidból ítélve nem vagy egy talpraesett pasi.(már bocs)

1.A feleségednek tuti van valakije.

2.Ha hagyod magad kisemmizni,te is a szerencsétlen férfiak táborába fogsz tartozni

3.Azért a házért te dolgoztál,nem kell hagynod,hogy most kitegyenek belőle.

Ahogy az egyik előttem szóló írta,hogy az ő apja is így járt....Nagyon figyelj oda.A nők mindenre képesek!De egy anyósnál rosszabb állatfaj nem létezik!!!!

Irány az ügyvéd és ne hagyd magad!Csak azt a verziót fogadd el,ami neked is megfelelő.

Arra is gondolj,hogy a mi lesz akkor,ha mennek hozzád a gyerekeid.Egész nap gubbasztotok a panelba,tvt néztek,,mert nem tudtok még a kertbe sem kimenni???

2009. ápr. 20. 16:31
 33/41 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerű a dolog.Fogadj magánnyomozót,v kérj meg 1 ismerőst akit nem ismer a nejed,h ellenőrizze le mikor merre jár a nő.A haverom is így buktatta le a nejét,fotókkal bizonyította a megcsalás tényét a bíróságon.Tudom h hülyén hangzik pedig igaz.
2009. ápr. 20. 17:01
 34/41 anonim ***** válasza:
51%
Lehet csak én siklottam el felette, de hol írta a kérdező, hogy azért a házért ő gürizett? Én úgy vettem ki, hogy közösen szerezték (azt nem mondom, hogy fele-fele arányban). Akkor meg milyen kisemmizésről beszél itt mindenki, kapna érte egy lakást (aminek, ha nem annyi az értéke mint a ház fele majd kér még kp-t). Az meg, hogy mért akar válni a feleség szerintem teljesen mindegy. Szerintem is új pasi van a dologban (lehet, hogy megbánja majd a nő, hogy a válás mellett döntött), de a lényeg, hogy nem akar a férjétől már semmit. Ezt meg elkell fogadni.
2009. ápr. 20. 17:53
 35/41 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk szerintem meg egyaltalan nem kell elfogadni azt, hogy egyutt elek valakivel 16 eve mar, van 2 gyerekunk, kozosen terveztuk el az eletunket, es most elvaljunk, es minden ugy tortenjen ahogy asszony dirigal! Ahogy neki az erdekei diktaljak.

Ezert van a jog, majd a jog dont.

Ok. hogy kozosen szereztek meg, de nehogy mar eldontse asszony, hogy anyos megy a kecoba, aztan rohog a markaba! Mert ok erre keszulnek fel!

Menjel el az ugyvedhez!

2009. ápr. 20. 18:29
 36/41 anonim ***** válasza:
62%
ki a sz*ar pontoz le mindenkit??? ennyire hülye emberek vannak vagy mi???
2009. ápr. 20. 20:09
 37/41 anonim ***** válasza:
69%
15:40es vagyok.Hiába pontoztok le tuti h új palija van.Épp eléggé ismerem már a nőket.Mind azt hazudja,hogy nincs másik mert az érdekei ezt diktálják.
2009. ápr. 20. 20:52
 38/41 anonim válasza:
54%
ha a hàzad akkora nagy,hogy vàllàs utàn is elférnétek benne, alakitsàtok àt , csinàljatok belöle két külön bejàratut.
2009. ápr. 21. 16:49
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nagyon sajnállak,rossz is megválni attól amit felépítettél nagy nehezen.A legjobb ötletem az h értékeltesd fela házat és számold ki a párodnak járó összeget és ha képes vagy rá akkor próbálj meg annyi pénzt összekaparni és fizesd ki.HA mindenféle képpen kell a ház akkor hajrá:)sok-sok szerencsét szia
2009. ápr. 22. 17:35
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
hmM ost olvasom.Ha nem akarod a válást akk jobb ha elmentek egy békítőhöz válás előtt ez a apal(az ügyvédek emgpróbálnak kibékíteni titeket)reménykedj abban hát ha menni fog,és akk nem is aggódnod a házért.a lejobb megoldás a problémádra h ne váljatok el:(Hajrá.)
2009. ápr. 22. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!