A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?
Szerintem azon kár gondolkodni, hogy mi lenne HA. Hiszen Te nem tudod kifizetni a feleséged, de ő igen.
Nem tudom mit csinálnék ebben a helyzetben, nyilván én is dühös lennék, nehezen fogadnám el az új helyzetet. De csak azért mert nekem rossz, nem akarnék másnak is rosszat, főleg nem a gyerekemnek. A legtöbbet nekik ártassz ezzel. Szerintem épp eléggé megviseli őket a válás is.
Most ne haragudj, de egy ilyen fontos kerdesben miert az ismeretlenek valaszara varsz, miert az a fontos neked, amit mi irunk itt? Nap vegen osszeszamolod majd a szamodra hasznos, es a nem hasznos valaszokat, es majd azutan fogsz donteni, vagy mi????
Ne legyel mar ennyire gyerek, konyorgom!
Tudod, mindenki a maga eletenek a kovacsa, es csak azt lehet tonkretenni aki engedi.
Hat ha ennyire hulyere lehet teged venni, akkor anyos es a feleseged jol latjak a dolgot, akkor ertheto mar, hogy miert akarnak teged kissemmizni. Latjak, hogy gyenge vagy, fogalmad nincs az eletrol, a jogokrol!
Mar kb.5-szor megirtam neked, hogy menjel el ugyvedhez, es kerdezd meg a jogaidat, egy fogadooraert ne sajnald a penzt!!!
Ha kisemmiznek, es a markukba rohognek a feleseged es az anyosod, akkor pedig nem kell idejonni, es feltenni majd a kerdest, hogy jaj, jaj mit csinaljak, kissemmizett az az undok anyos meg azasszony!
Mennyi idos vagy?????
Menjel el ugyvedhez!!!!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!