Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségemmel válni készülünk...

A feleségemmel válni készülünk! Az a gondom, hogy van egy családi házunk amit el kellene adnunk. Így zavarja az önérzetem. Ti mit gondoltok? Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Persze én nem szivesen adnám el mert mégegyszernem biztos, hogy nem lesz ilyenem. Azt találta az ki asszonyom, hogy anyósom lakásával kifizetnek és anyósom oda költözne. 16 éve vagyunk együtt, van két gyerekünk. Én a 16 év alatt sokat dolgoztam a családomért és hogy jó körülmények közt éljenek és hogy ilyen házunk legyen. anyósommal nem nagyon kedveltük egymást és ezért nem igazán örűlnék, ha beleülne abba a fészekbe amiért én dolgoztam. Ráadásúl az se tetszene ha egy másik pasi költözne be párom mellé abba a házba ami az én állmaimba szerepelt. Mit kellene tennem?
2009. ápr. 20. 11:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azon kár gondolkodni, hogy mi lenne HA. Hiszen Te nem tudod kifizetni a feleséged, de ő igen.

Nem tudom mit csinálnék ebben a helyzetben, nyilván én is dühös lennék, nehezen fogadnám el az új helyzetet. De csak azért mert nekem rossz, nem akarnék másnak is rosszat, főleg nem a gyerekemnek. A legtöbbet nekik ártassz ezzel. Szerintem épp eléggé megviseli őket a válás is.

2009. ápr. 20. 14:54
 22/41 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Lehet hogy megyek a panelba,rábeszltetek. Persze csak ha nem kell fizetnem. Éppen elég nagy érvágás,hogy elveszítem a családom. Habár anyósom annál smucigabb, hogy pénz nélkül távozzon.
2009. ápr. 20. 15:11
 23/41 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon vigyázz! Az apámat így semmizte ki a bátyám anyja. Ott is ez volt a szöveg. Aztán a bíróság előtt lemondott a lakásról, az anyós pedig szépen megtartotta a lakását. Őt ugyanis nem lehet bevonni a válásba. Tehát vagy megtartja a szavát és rád íratja a lakását vagy nem. Én eladnám a házat.
2009. ápr. 20. 15:22
 24/41 anonim ***** válasza:
76%
Nyugodt legyél hogy új apu van a képben,vele akar odaköltözni.Ha hagyod magad.Háttér nélkül egy nő sem lép le hidd el.Ne hagyd magad.Hazudik.Nálam ugyanez volt csak nem költöztem ki a házból.
2009. ápr. 20. 15:40
 25/41 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is új pasi van a képben. Csak úgy nem lép ki egy nő egy házasságból, mert egyedül a mai világban nem könnyű az élet gyerekekkel. Ne gondold, hogy ennyire bátor lenne. Hacsak nem ennyire ostoba, de nem hinném. Itt pasi van! Ne hagyd magad, de ügyvéddel beszélj, az okosabb dolgokat tud mondani neked.
2009. ápr. 20. 15:45
 26/41 A kérdező kommentje:
Így, hogy lehet eldönteni mi a helyes? Mindenki mást mond. A nők szerint én leszek a szemét ha nem megyek bele amit a feleség kér. Ha belemegyek, a pasik szerint meg vesztes leszek.
2009. ápr. 20. 15:47
 27/41 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, én nő vagyok és házas. És nőként is azt mondom, hogy ne hagyd, hogy kisemmizzen! A nők ilyenkor az összes vélt és valós sérelmüket megtorolják, még akkor is, ha a gyereknek ártanak.
2009. ápr. 20. 15:59
 28/41 anonim ***** válasza:
74%

Most ne haragudj, de egy ilyen fontos kerdesben miert az ismeretlenek valaszara varsz, miert az a fontos neked, amit mi irunk itt? Nap vegen osszeszamolod majd a szamodra hasznos, es a nem hasznos valaszokat, es majd azutan fogsz donteni, vagy mi????

Ne legyel mar ennyire gyerek, konyorgom!

Tudod, mindenki a maga eletenek a kovacsa, es csak azt lehet tonkretenni aki engedi.

Hat ha ennyire hulyere lehet teged venni, akkor anyos es a feleseged jol latjak a dolgot, akkor ertheto mar, hogy miert akarnak teged kissemmizni. Latjak, hogy gyenge vagy, fogalmad nincs az eletrol, a jogokrol!

Mar kb.5-szor megirtam neked, hogy menjel el ugyvedhez, es kerdezd meg a jogaidat, egy fogadooraert ne sajnald a penzt!!!

Ha kisemmiznek, es a markukba rohognek a feleseged es az anyosod, akkor pedig nem kell idejonni, es feltenni majd a kerdest, hogy jaj, jaj mit csinaljak, kissemmizett az az undok anyos meg azasszony!

Mennyi idos vagy?????

Menjel el ugyvedhez!!!!:))))

2009. ápr. 20. 16:05
 29/41 anonim ***** válasza:
96%
én nö vagyok és már írtam hogy biztos a feleséged megcsal téged. ismerem a nöi társaimat. és amikor már válni akarne mert csak elhült a kapcsolat, az nem igaz. valami más van a háttérbe az biztos.
2009. ápr. 20. 16:09
 30/41 anonim ***** válasza:
95%
15:40es vok.2 válásom volt már tapasztaltam.A nők többsége nem fog egy férfi mellé állni a saját nemének érdekeit nézi.
2009. ápr. 20. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!