Bizarr temetkezési mód, ha feleségemmel közös végrendeletben kérjük, hogy hamvainkat végül tegyék közös urnába és keverjék össze?
Figyelt kérdés
Feleségemmel a halál után is szeretnénk legközelebb lenni egymáshoz. Mennyire lehet ilyesmit kérni? Lesz-e aki teljesíti?2011. aug. 1. 11:49
1/10 anonim válasza:
A gyerekeitek biztos. Vagy valami jó barát. A lényeg, hogy ne erőltessetek rá senkire semmit. Lehet egyes embereknek ez valóban morbidnak, bizarrnak tűnik.
2/10 anonim válasza:
Lehet, én is morbid leszek, de mi is így szeretnénk.
3/10 anonim válasza:
nem hiszem, hogy ki fogják ásni az urnát ha az egyikőtök kb 10 évvel előbb hal meg, mint a másik.
Ha nem temettetitek el, akkor pedig a gyerekeiteknek mondjátok, hogy majd öntsék egy urnába.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Én is megtenném, ha a szüleim kérnék. Gratulálok hogy ennyire szeretitek egymást. Mióta vagytok házasok, ha nem vagyok indiszkrét?
5/10 anonim válasza:
Az urnát nem kell kiásni, falban szokott lenni.
Az én mamám is így szeretné majd, szerintem ez nem bizarr, sőt.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 32 éve vagyunk házasok, van két szép gyerekünk, akik azóta felnőttek. Még nem mertük mondani nekik a bizarr örletet. Arra gondoltunk, hogy ameddig valamelyikünk még él, a másik olyan helyre kerüljön, ami hozzáférhető ilyen célból. Szeretnénk biztosra menni a tekintetben, hogy ez tényleg meg fog történni. Még van időnk, de arra az esetre, ha történne valami, közös végrendelet írását határoztuk el. (csak e célból, úgyis mindenünk a gyerekeinké lesz)
2011. aug. 1. 12:11
7/10 anonim válasza:
Amy Winehoust is a nagy néniével keverték össze...
Kinek mi a morbid?Nekem semmi kivetni valóm nincs benn!Miért is ne?
8/10 anonim válasza:
szerintem ez nagyon szép dolog:)
9/10 anonim válasza:
Gratulálok nektek. Az ötlethez is, és még sok további szép évet kívánok. Az én szüleim 39 éve házasok, és még most is szerelmesek. Jó tudni, hogy vannak ilyen párok!
10/10 anonim válasza:
Az morbid ha a feleségem hamvait itthon tartom? Különben jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!