Miért kell lenézni valakit, ha művésznek tanul?
Jól mondják a többiek, nem is olyan egyszerű bekerülni művész szakokra! Én a képzőművészetire akartam felvételizni anno, de nagyon durvákat hallottam ottani diákoktól meg a felkészítő művésznőtől, és kb egy évig heti 4 napot kellett volna járnom előkészítőre (nem tudom azt hogy, amikor suliba is jártam du. 4-ig, nem tudtam volna lógni). Szóval tényleg nem egyszerű az.
De itt tényleg a srác volt a bunkó szerintem, bunkók mindenhol vannak. Ugyanúgy vannak maguktól elszállt bunkó művész típusok is sajnos. Hogy egy pozitív ellenpéldát is mondjak amúgy, a férjem programozó, cső reálos, nullát ért a művészethez, viszont ha magyarázok neki a fotózásról meg a rajzaimat mutatom neki, akkor érdekli, csak nem nagyon tud hozzászólni :) Ő is magyaráz nekem az ilyenolyan rendszerfejlesztésekről amiket csinálnak - én se tudok hozzászólni, de nyitott vagyok és érdekel :) Létezik ilyen párkapcsolat, ne írjuk le a reálosokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!