Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párod legidegesítőbb...

Mi a párod legidegesítőbb tulajdonsága? Mit tudsz tenni ellene?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
80%
Mindíg lelkesen "ijesztget", hogy majd naponta kétszer fogunk szexelni, ehhez képest jó, ha hetente egyszer hozzámnyúl. Csak a szája jár, sajnos, és nem csak ebben, ígéretekből nincs hiány, csak a megvalósítással van baj..
2009. aug. 3. 08:44
 32/37 anonim ***** válasza:
11%
pffúúúújjjjjjjjjjj! egy csomó undorító pasit írtatok le az ocs*ány szokásaival.....fúúúúúúúúúúúújjjjjjjjj
2009. aug. 3. 09:04
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Meztelenül alszik, én meg napi 3x rámászok..:)

Önző és néha fukar. Lenézi az olcsó dolgokat (sajnos nekünk nem telik márkás ruhára, csak kínaira..).

Féltékeny, még a munkatárása is... Makacs: ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, már meg is sértődik. Nem képes leülni és megbeszélni a dolgokat. Munkamániás. Egoista: gyakran nézegeti a testét a tükörben.

Imád sörözni, ez idegesít a legjobban mert gyakran annyira ittas, hogy amiket mond mindig megbánt vele. :( Persze napi 4-5 sört iszik, hétvégén 8-10 dobozzal.

De ezek ellenére szeretem.

2009. aug. 3. 12:10
 34/37 anonim ***** válasza:
83%

Duzzog és hisztizik akár egy gyerek.Nagyon elkényelmesedett és magabiztos a kapcsolatunkban,így már nem udvarol,nem bókol,tudja,hogy úgyis vele maradok.A régi sérelmeket nem tudom lenyelni,ezért nem mindig van jó kedvem,de szexre bármikor kapható lenne.

21/L

2009. aug. 3. 12:18
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon jót nevettem, köszi mindenkinek!

A kérdésre válaszolva: Képtelen nemet mondani az édes jó anyjának!

2009. aug. 3. 13:50
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
ha kivesz egy alsógatyát a fiókbol,nyitva hagyja.ha kivesz egy polót a szekrényből,nyitva hagyja az ajtaját.mintha nagy megeröltetés lenne becsukni
2009. aug. 3. 14:20
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszi komolyan a biztonságunkat. Én zárkózom, ő "elfelejti" bezárni az ajtót. És ebből rendszert csinál. Sőt: engem cukkol, mert féltem az otthonunkat. Még nem faragott rá egyszer sem, de biz isten egyszer kipakolom a földszinti nappalit, vagyis megrendezem a betörést. Rá kell hoznom egyszer a frászt, hogy észhez térjen!
2009. aug. 3. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!