MI a párod legzavaróbb belső tulajdonsága?
jaj nekem is volt egy anyagias párom, mikor együtt laktunk, 200 ft-okat visszakért tőlem. :)
pedig vagy 3szor annyit keresett, mint én. a mostani kedves is jól keres, de ilyen téren én vagyok az okosabb, ő nem bánik jól a pénzzel. ha vmi olcsó, arra lecsap, akkor is, ha a minősége visszaüt. kezdve az olcsó wc papírtól, amiből 3szor annyit kell használni, mint egy többrétegűből, odáig hogy 200 ezerért akart autót, "mindegy", ha később havonta rámegy egy ötvenes.
de igazából ez nem zavaró, mert nagyon rugalmas, kompromisszum kész.
amit nem szeretek benne, hogy apróságoktól a nagy volumenű dolgokig, nem képes felelősséget vállalni. mindenki az univerzum, vagy én tehetek, ő nem.
de ezen is hajlandó dolgozni. semmi okom panaszra :)
Engem épp hogy az "zavar" a páromban (igazából ezt már rég elfogadtam), hogy nagyon szeret költekezni, havonta vesz valamit amit még ő is belátja, hogy felesleges, de "telik rá". Ami így is van, megteheti bőven, nem a gyerekek elől veszi el a pénzt, csak én épp az ellenkezője vagyok, bár én is jól keresek, csak arra szeretek költeni, amire tényleg szükségem van.
Pl. a párom most készül venni 150.000 forintos robotporszívót, mert az milyen jópofa, holott takarítónőnk van, úgyhogy igazából egyikünk sem szakad meg a házimunkában.
Ennél zavaróbb tulajdonsága nincs, és ebben is inkább csak az zavaró (de ez nem jó szó), hogy én meg teljesen az ellenkezője vagyok.
Bár ez nem tulajdonság, de kipróbálta már fiúval, és ennek annyira nem örülök. Amúgy nincs olyan tulajdonsága, ami zavarna.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!