MI a párod legzavaróbb belső tulajdonsága?
Figyelt kérdés
Az én párom nagyon anyagias.Ezzel kerget az őrületbe meg a családomat is.30éves.3 éve vagyunk házasok.2011. szept. 23. 12:35
11/15 anonim válasza:
folyamatosan vitatkozik velem.. ha én Á-t mondok, ő tuti B-t.. csak azért is... nehogy nekem legyen igazam...
12/15 anonim válasza:
Túlzottan önbizalomhiányos.
azt is nehezen értem el,hogy elhiggye,hogy nekem tényleg csak ő kell,senki más
13/15 A kérdező kommentje:
Ő nem kicsinyes vagy smucig de már hozzá nőtt a határidő naplója amibe a kiadásokat vezeti és nehezen tud lazítani ezen a téren.Fölöslegesen aggódik annyit.Én levenném a válláról ezt a terhet de nem engedi ki a kezéből...
2011. szept. 23. 21:27
14/15 anonim válasza:
Én attól mászok a falra, amikor valami baja van - nem velem - , de ennek ellenére rajtam vezeti le. Ilyenkor bármit mondok semmi nem jó, nem lehet vele megbeszélni a dolgokat, és kb. olyan érzésem van, hogy figyelembe se vesz. Olyan érzésem van ekkor, mintha egy másik emberrel lennék együtt.
Alapjában véve a világ legédibb pasija, sokat beszélgetünk, sokat nevetünk, nincs olyan nálunk, hogy tabu téma. Ja és úgy bókol mint 2 évvel ezelőtt. :)
De amint valami gond merül fel, egyből megváltozik. Azt hiszem ezt nevezik úgy, hogy hangulatember...
22/N, barátom 29/F
15/15 anonim válasza:
Néha dedós, néha meg túl makacs. Én társasági lény vagyok, Ő meg inkább el van "egyedül" (velem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!