Mi idegesít legjobban a párodban? Mi a legelviselhetetlenebb tulajdonsága?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 13:21
1/24 anonim válasza:
én úgy szeretem ahogy van, nincs elviselhetetlen tulajdonsága.
És szerintem senkiben sincs hiba, mindenki úgy tökéletes ahogy van.Nem lehetünk egyformák, valaki ilyen valaki olyan de mindenki úgy tökéletes ahogy van
2/24 anonim válasza:
Úgy imádom a párom ahogy van, ezt le kell szögeznem. Annyi hibája van, hogy szeret órákig szöszmötölni és így sose tudunk sehova elindulni időben. De hálát adok az égne, hogy csak ennyi hibája van!
3/24 anonim válasza:
az enyémnek annyi, h állandóan gép előtt ül, de én is úgy vagyok vele, hogy tudtam h ez lesz, és nekem jó így ahogy van, és nagyon szeretem :)
4/24 Tinker Bell válasza:
Ha volna "legelviselhetetlenebb" tulajdonsága, akkor már nem lenne a párom!
Mint mindenkinek, neki is vannak hibái, berögzült mozdulatai, de úgy szeretem ahogy van!
5/24 anonim válasza:
A hisztit...néha sok hogy olyan mint egy gyerek!De így is imádom.
6/24 anonim válasza:
Soha nem tudom, milyen kocsival jön haza, mert állandóan cserélgeti.Egy év alatt szerintem 20-30 kocsi megfordul nála, tuti.
7/24 anonim válasza:
Hisztis és suta,mindent elejt,eltör,bever,nekimegy!24/L
8/24 anonim válasza:
Vannak berögzült szokásai, de én ezekkel együtt szeretem. :)
22l
9/24 anonim válasza:
Hogy ha olyanja van, akkor félretol és leszar ;)
10/24 anonim válasza:
A tisztaságmániája...és az, hogy amikor megharagszik rám akkor úgy csinál mintha átnézne rajtam, vagy mintha én ott se lennék:D Szerencsére ritkán van. A tisztaságmánia meg néha jól jön:)
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!