Mi idegesít legjobban a párodban? Mi a legelviselhetetlenebb tulajdonsága?
Nincsen hibátlan ember.
A páromat úgy szeretem, ahogy van:)Mindennel együtt.
Ha lenne olyanja, hogy kibírhatatlan tulajdonsága, akkor nem lenne már mellettem.
a "mégiscsak a családom" szöveget. Én 1 éve nem beszéltem a családommal miatta, ő pedig állandóan jópofizik a sajátjával.
Tegnap apósom elhordott engem minden ribancnak, majd a párom fél óra múlva vidáman köszöntgette szülinapja alkalmából... és még sorolhatnám, úgy csinál mintha a legjobb haverok lennének, közben meg olyan rossz szülőket nem láttam még, mint az övéi. (persze fenti történet apropóján hadd ne mondjam hogy még én voltam a szemét hogy ezek után nem mentem ki tortázni, mikor 1 nappal előtte küldtem saját készítésű szülinapi tortát)
14:08 vagyok. Az a legrosszabb az egészben, hogy ahogy a saját részemet írtam, nem pontos: a családom nem hajlandó velem tárgyalni :( Én jómódból "süllyedtem le" a páromig, anyámnak meg nem tetszett...
Néha már elgondolkozom rajta, érdemes volt-e :(
Én azt utálom benne, hogy képtelenség vele megbeszélni a problémákat. Mintha nem is érdekelné, vagy nem is venne komolyan. "Ha nem beszélünk a problémákról maguktól megoldódnak" valami ilyesmi lehet az elmélete, amivel az őrületbe kerget.
Ehhez még társul, hogy önző és megbízhatatlan néha már én se értem miért vagyok vele! :(
Kedves kerdezo. a legtobb ferfi nem szeret szembesulni a problemaval, inkabbodazza, hagyja, es remenykedik hatha megoldodik magatol. Ettol meg tudja h van a problema de nem szeret evvel foglalkozni.
Nekem rengeteg ferfi fonokom volt es mindegyik ilyen... volt egy noi fonokom az karakan volt, elebe ment a problemaknak es se perc alatt megoldotta.
a parkapcsolatban is ilyenek a ferfiak. Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!