Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi idegesít legjobban a...

Mi idegesít legjobban a párodban? Mi a legelviselhetetlenebb tulajdonsága?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 13:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%

Nincsen hibátlan ember.

A páromat úgy szeretem, ahogy van:)Mindennel együtt.

Ha lenne olyanja, hogy kibírhatatlan tulajdonsága, akkor nem lenne már mellettem.

2011. jún. 12. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
78%
Nincs saját véleménye, ha valamit én mondok, egyetért. Egyszóval: papucs
2011. jún. 12. 14:04
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

a "mégiscsak a családom" szöveget. Én 1 éve nem beszéltem a családommal miatta, ő pedig állandóan jópofizik a sajátjával.

Tegnap apósom elhordott engem minden ribancnak, majd a párom fél óra múlva vidáman köszöntgette szülinapja alkalmából... és még sorolhatnám, úgy csinál mintha a legjobb haverok lennének, közben meg olyan rossz szülőket nem láttam még, mint az övéi. (persze fenti történet apropóján hadd ne mondjam hogy még én voltam a szemét hogy ezek után nem mentem ki tortázni, mikor 1 nappal előtte küldtem saját készítésű szülinapi tortát)

2011. jún. 12. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:
Igen. 14:08-as. Ismerős a szitu.Nálunk is vannak hasonló helyzetek. én nem tudnék a szüleimmel így lenni. nem vagyunk egyformák. Próbálom én is valahogy elviselni az ilyen helyzeteket.
2011. jún. 12. 14:45
 15/24 anonim ***** válasza:

14:08 vagyok. Az a legrosszabb az egészben, hogy ahogy a saját részemet írtam, nem pontos: a családom nem hajlandó velem tárgyalni :( Én jómódból "süllyedtem le" a páromig, anyámnak meg nem tetszett...

Néha már elgondolkozom rajta, érdemes volt-e :(

2011. jún. 12. 14:51
 16/24 A kérdező kommentje:

Én azt utálom benne, hogy képtelenség vele megbeszélni a problémákat. Mintha nem is érdekelné, vagy nem is venne komolyan. "Ha nem beszélünk a problémákról maguktól megoldódnak" valami ilyesmi lehet az elmélete, amivel az őrületbe kerget.

Ehhez még társul, hogy önző és megbízhatatlan néha már én se értem miért vagyok vele! :(

2011. jún. 12. 15:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Hihetetlenul rendetlen es trehany. nem lehet belole kinevelni, mert igy nott fel, ezt latta otthon, es ami nekem rendetlen es koszos az neki meg tokeletes. El kell fogadni, bar neha nehez toleralni. Ilyenkor elonyos tulajdonsagait nezem.
2011. jún. 12. 15:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo. a legtobb ferfi nem szeret szembesulni a problemaval, inkabbodazza, hagyja, es remenykedik hatha megoldodik magatol. Ettol meg tudja h van a problema de nem szeret evvel foglalkozni.

Nekem rengeteg ferfi fonokom volt es mindegyik ilyen... volt egy noi fonokom az karakan volt, elebe ment a problemaknak es se perc alatt megoldotta.

a parkapcsolatban is ilyenek a ferfiak. Sajnos...

2011. jún. 12. 16:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Rettenetesen skót. Ez még nem lenne baj, de amikor elutazunk, akkor még rendes ételre is sajnálta a pénzt, ezért kiflikkel kellett kihúznom a napot. Azóta nem engedem, hogy ő kezelje a kajapénzt.
2011. jún. 12. 16:49
 20/24 anonim ***** válasza:
Állandóan kiselőadásokat tart mindenről. Valamit mindig kell magyaráznia és régebben olyankor 20-25 percig csak mondta a magáét, ráadásul időnként olyan dolgokról amikhez én értek jobban pl. képzőművészet. Viszont már megbeszéltük és csak annyit mondok neki, hogy "már megint csinálod" és akkor be is fejezi. :D Mondtam már neki, menjen tanárnak. XD
2011. jún. 12. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!