Milyen negatív tulajdonsága van a férjeteknek?
Szia!
Igazából nem tudok neked negatív tulajdonságot írni, és nem azért mert tökéletes, hanem mert ha leírnám, hogy szeret néha a gép előtt ragadni - az rám is érvényes pl. 1 pici hibája van, hogy mindent azonnal meg akar csinálni, és lelkesen belevág, még ha 2 órai munka is, vagy máskor is csinálhatná. Akkor nem tűr ellentmondást:)De ezzel együtt nagyon szeretem.
Utálom, amikor kajálás után brutál hangosakat böfög -érdekes, én halkan is meg tudom oldani.
Utálom, amikor egy méteres körzetemben pukizik, mintha ott se lennék.
Utálom, amikor szándékosan akkorát, olyan hangosan ordítva tüsszent, hogy megrepednek a falak -ő meg válltig állítja, hogy nem tudja halkabban megoldani.
Nagyjából ennyi. Kis problémáknak tűnnek, de nagyon idegesítőek a mindennapokban.
Amúgy példás ember.
Sértődékeny,és kicsit hisztis...én pedig direkt nem vagyok vevő rá.Így,mivel nincs hozzá partner,viszonylag
gyorsan abbahagyja.Van 2 gyerekünk,szóval elviselhető,és kezelhető is ez a kis hibája.
13.04 vagyok újra.
Ja és csámcsog...
Amúgy ezeket csak otthon csinálja, szóval nem egy cro-magnoni emberről van szó.
Kegyetlenül horkol :)
Ha kajál akkor mindig kihív engem is,leül aztán meg mondja h pakoljak elő...:)
Ha leveszi az aznapi ruháit akkor sugárba dobja el az ágy elé...
Káromkodik minden apró dolog miatt és , ha agyon verném se ismerné be, hogy hibázott és nekem van igazam.
De ezek olyan dolgok, amit vagy nem is hall meg inkább az ember vagy csak legyint.
-feltűnési viszketegség
-hanyagság
-figyelmetlenség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!