Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a párod legidegesítőbb...

Mi a párod legidegesítőbb tulajdonsága? Mit tudsz tenni ellene?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 20:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak horkolna!! De rágcsál álmában! Teljesen olyan mintha enne, csak nincs semmi a szájában. És tök hangos, mert este csend van.

Én el fogom vinni ezzel orvoshoz ha majd túl leszünk a másik orvoshoz (baba) való rohangáláson.

2009. aug. 2. 21:32
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Hazudozik, álmodozik és a tényeket úgy facsarja ki, ahogy neki tetszik.Örökké a múltban él, nem számít, hogy azóta eltelt 20 év, köti magát a régi dolgokhoz.

Szexmániás, napi 24 órában.

2009. aug. 2. 21:33
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Diszpozofóbiás /kórós gyűjtögető/. De mindent! Az üres papírzacskótól kezdve a leszedett plombáig, az elégetett gyufaszál csonkjától a dióhéjig, a lepukkant autógumitól a lyukas zokniig, a balra görbülő szögektől a jobbra görbülőkig... egyszóval MINDENT. Vannak a kamrában 20/!/ éves lekvárok, 17 éves gyógyfüvek, de nem szabad őket bántani. Hátha még jók lesznek valamire... Én pedig hagyom és kerülgetem őket. Hat éve vagyunk együtt és nem akarok egy 62 éves embert megváltoztatni. Olyan édes a hülyeségeivel!
2009. aug. 2. 21:42
 24/37 anonim ***** válasza:
92%

Önző pénz téren(mindent elköltene a saját hülyeségeire).

Néha újjal nyúl az orrába.

Rágyújt a wc-n, bent hagyja az újságot és nem hajtja le a tetejét.

a nappaliban hagyja szét a ruháit, nehogymár valaki ne lássa, ha váratlan látogatónk jön.

Eszméletlen idegesítő, főleg az első.

De hibáival együtt szerettem meg és fogadtam el Őt.

2009. aug. 2. 21:52
 25/37 anonim ***** válasza:
72%
önzö(föleg pénz terén)egoista,és utálom mikor fürdés után meztelenül hajol be elöttem.látva a szörös seggét:(
2009. aug. 2. 21:56
 26/37 anonim ***** válasza:
92%
Hát azért a "rágcsálós" férjen jót nevettem. Bár biztos nagyon idegesítő a párjának.
2009. aug. 2. 21:57
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
Hat valahol megnyugtato hogy nemcsak az en parom produkal eszmeletlenul idegesito dolgokat!Es kozben jokat nevettem!
2009. aug. 2. 22:23
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Motyog, nem nyitja ki a száját, amikor beszél, és ha visszakérdezek (kedvesen), hogy mit mondott, halálosan megsértődik, hogy nem figyelek rá. :(((
2009. aug. 2. 22:36
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
nem hajtja vissza a wc ülőkét, állandóan rágyújt a lakásba és baromi sokat cigizik. nem érti meg, hogy napi ezer ft csak a cigire megy wl és ezt nem lehet már finanszírozni. Ezen a téren rohadt önző, az sem érdekli ha nincs mit ennünk, de neki a cigi akkor is kell. Már lassan ott tartok, hogy elhagyom a p.csába, mert ezt már nem lehet elviselni. Amúgy neki az a lényeg, h neki meglegyen m inden. Csesztet, hogy dagi vagyok, de edzőteremre nincs pénzünk, mert neki a bérlet 10ezer plusz a fehérje meg miegymásra ebben a hóban elköltött 25000ft-ot. Én meg csak nézek ki a fejemből, hogy ha fele ennyit költene magára én is elmehetnék végre kondizni. Nagyon elegem van már belőle!
2009. aug. 2. 23:41
 30/37 anonim ***** válasza:
86%
Mindig mindent pont ötször ellenőriz. Már 7 éve vagyunk együtt, úgyhogy kezdek hozzászokni, de ha sietünk valahová akkor baromi idegesítő tud lenni, hogy végignézi a csapokat, ajtókat, ablakokat stb. pont ötször :-)
2009. aug. 3. 00:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!