Mi a párod legidegesítőbb tulajdonsága? Mit tudsz tenni ellene?
Meg sem hallja amit mondok...
A wc ülöket nem hajtja le
Nem tul szenvedelyes sajna
Lehet, ti bosszankodva írtátok be az eddigi "sérelmeiteket", de én jó nagyokat nevettem közben... :D
Bevallom, mindenkinek +ujjat adtam, mert olyan jól szórakoztam! :]
32 évnyi boldog házassággal mögöttem megosztom veletek az életfilozófiámat, ami (szerintem) a hosszú, boldog házasság titka is lehet : SENKI NEM TÖKÉLETES!
Vagyis vegye mindenki szemügyre először saját magát, és rájön, hogy neki is vannak hibái, vannak rossz szokásai, ami a másik számára legalább annyira idegesítő lehet...
Csak akkor várhatom, hogy a párom legyen megértő és elnéző az én hibáimmal szemben, ha én is megértő és elnéző vagyok ővele!
Megsúgom, hogy az én férjem erősen horkol, mióta ismerem... Szerintem erről nem tehet és érdekes módon, engem egyáltalán nem idegesít! :D
SZERETEM a horkolásával együtt!
Sokszor eszembe jutott már, hogy eljön majd az idő, mikor visszasírnám a horkolását, vagy más rossz szokását, bárcsak újra itt horkolna mellettem, de akkor majd már késő lesz...
Olyan rövid az életünk, tényleg ilyen piti kis dolgok miatt kell marnunk egymást?!
Kedves 21:12!
A horkolás csak egy a sok közül és ráadásul úgy horkol, hogy nem vesz levegőt aztán meg kapkod a levegőért nagyon idegesítő tud lenni hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!