Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mi a párotok legidege...

Tetris kérdése:

Férfiak! Mi a párotok legidegesítőbb szokása?

Figyelt kérdés

Amitől a falra másztok. Van már fent egy egy kérdés, de arra leginkább nők válaszoltak.

Most kíváncsi lennék, mit mond a másik fél.

2011. jan. 12. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
nem fürdik
2011. jan. 12. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
nem mos fogat, és rengeteg hagymát eszik.
2011. jan. 12. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
enyém se tul sürün fürdik 2 hete fürdött nem szedi le nunirol a szört csak ha kedve van hisztizik megsértödik féltékeny
2011. jan. 12. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
jujj ezek nem is nők! Az én páromat az idegesíti, hogy mindig feltankolok egy hónapra ha nem tudánk boltba menni cimszó alatt! :D
2011. jan. 12. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Mi is feltankolunk, szerintünk így a helyes. Minek minden nap boltba menni? - ja, és én a másik fél, a feleség vagyok :D
2011. jan. 12. 19:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Az enyém is szokott tankolni! Ha borral akarok főzni-sütni minden alkalomhoz új üveggel kell vennem , mert én használok a főzéshez 1 decit, 1 decit iszok a kajához, a maradék fél litert ő meg még aznap benyakalja. Sokat beszél (fele sem érdekel) Leszokott a cigiről (amit ő vesz, de azért én néha vegyek már neki a saját pénzemből - én nem cigizek!) Nem főz, csak magára. Alvás közben büdöseket fingik. A kedvenc mondatom tőle:

- "Most mi bajod van?"

- Én: Semmi... (baz+)

2011. jan. 12. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A kérdésed magyarázatára válaszolok:

Erre csak a nők írnak komolyan, egy férfi csak tréfásan válaszol ilyenre. Ide is több nő írt.

egy nő

2011. jan. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!