Férfiakat, mi a párotok legidegesítőbb szokása?
Figyelt kérdés
ami vicces is2010. márc. 14. 13:16
1/8 anonim válasza:
fingás, böfögés, és a WC ülőkére baromi herotos vagyok.
2/8 A kérdező kommentje:
sorry elgepeltem, "Ferfiak" at akartam. Tehat ferfiak valaszat varom:)
2010. márc. 14. 13:24
3/8 anonim válasza:
Szerintem a leg idegsítőbb szokás nem párosítható össze a vicces szokásokkal :) De kíváncsi vagyok, hátha valaki ezt meg tudja cáfolni :)
5/8 anonim válasza:
Ha esetleg túl vicces a párunk, az már idegesítő is lehet:D. Bocsi, nő vagyok, de ez passzol a kérdésre:).
6/8 A kérdező kommentje:
igaz...:)
hmm....oke, akkor maradjunk az idegesitonel...
2010. márc. 14. 13:56
7/8 anonim válasza:
Én azt kérdezném, miért vagytok azzal, aki idegesít?
8/8 A kérdező kommentje:
ez mar kotekedes. Attol, hogy valakit szeretek es szamomra o az igazi, meg lehet egy ket szamomra zavaro szokasa, nem? vagy itt mindenki TOKELETES emberekkel el egyutt? Nem azt mondtam, hogy ugy idegesit, hogy tarkonvagnam egy baltaval...hanem kis apro hulyesegek....sztem ennyire azert nem volt nehez a kerdes, de mind1...
2010. márc. 18. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!