Nem értem a férfiakat?
Mit akarnak valójában egy nőtől? csak játszadozni vele?
találkozgattam egy fiúval, jól kijöttünk egymással, sétáltunk kézen fogva csókolóztunk mint egy pár, éreztem rajta hogy szeret, de két napja azt mondta nem akar többet mint barátság.
Te EGY férfivel szereztél nem kielégitö tapasztalatot - miböl gondolod, hogy a MINDEN férfi ilyen?
Egyébként szerintem NEKI nem tetszettél eléggé.
Van aki szexet akar, van, aki csak unatkozik, van, aki családot, gyereket... de ált. ezeknek a kombinációja + még jó pár személytől függő ok :P
Ennek az egynek valszeg megtetszettél, de valami miatt lehiggadt, rájött ez alatt az idő alatt, hogy mégse te vagy az, aki kell neki.
"éreztem rajta hogy szeret, de két napja azt mondta nem akar többet mint barátság."
Ergo, rosszul érezted.
Ne éld bele magad a kapcsolatba. Ne törődj azzal, hogy hogy tesz, mit tesz, fogja-e a kezed vagy nem. Az idő majd eldönti, komolyan vesz-e vagy sem egy pasi. Éld az életed, a pasi csak másodlagos legyen az életedben.
Amíg én is így lelkiztem, hogy miért alakult rosszul a kapcsolatom, amikor így alakult, csak magamnak okoztam lelki kínokat.
Amióta nem érdekelnek a pasik, jönnek sorban az elmúlt 2 év során, pedig alapból nem foglalkozom velük (nem úgy, mint régen, hogy rá gondoltam, felelevenítettem, mit, hogy csináltunk, megcsókolt, simogatott stb.). Nemrég a neten rám írt és megismerkedtem egy pasival. Akivel megyünk kirándulni az országban sokfelé, jövünk-megyünk. Megcsókoljuk egymást, fogja a kezem, de mindez számomra nem jelent semmit. Majd elválik, hogy később is fogja-e a kezem, megcsókol-e, simogat-e!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!