Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a megoldas? Ti is igy...

Mi a megoldas? Ti is igy vagytok ezzel? Nem ertem a ferfiakat.

Figyelt kérdés
Sziasztok azzal a kerdessel fordulok hozzatok,hogy a parom kezd furcsa lenni,ugy ertem,hogy az agyban mindig nekem kell kezdemenyeznem ,es ebbol elegem van,sosem simogat vagy csokol meg! csak annyit mond,hogy lenne e kedvem izelni, en meg eddig mindig akkor ramasztam,de ez mar uncsi. En persze mindig megolelem, megpuszilom simogatom ha mellettem fekszik az agyban,es nem reg jottem ra ,hogy mekkora marha vagyok.En semmit sem kapok cserebe,es ha o csettint akkor meg en ugrok, na ne mar!!!es tegnap is ez volt,de nem reagaltam, csak azt mondtam neki,hogy ha en nem lennek nem is tortenne semmi kozottunk...es nem is tortent,mert en nem kezdemenyeztem..Veletek milyen a parotok, van akinek hasonlo a helyzete?es tudnatok segiteni mi lenne erre a megoldas,mert ez mar turhetetlen!koszi elore is a valszokat L/21 baratom 33/F
2009. okt. 17. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
a férfiak mindig dugni akarnak 8-80 éves korig. szerintem abban a 12 évben van a kutya elásva, máshogy gondolkodtok, mások a problémáitok.
2009. okt. 17. 15:43
 2/9 anonim ***** válasza:
mióta vagytok együtt?
2009. okt. 17. 15:50
 3/9 A kérdező kommentje:
mindegy miota, 2 eve sztem az nem sok
2009. okt. 17. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

hát ne kezdeményezz egyáltalán, egy idő után biztos h szex hiánya lesz.

Ha nem, akkor meg megcsal...

2009. okt. 17. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:

az ember egy idő után valahogy belenyugszik a kapcsolatába. tudom, ez furán hangzik, de nálam is volt már így. eleinte az ember mindennap egész nap szexelni akar, kedveskedik a másiknak (mindkét fél). aztán ha jönnek a hétköznapok, az ember fáradt, ez az amaz, nem kezdeményez. persze nem utasítja vissza a párja kedveskedését, de nem annyira kezdeményező.

és egy idő után valahogy eltunyul. aztán ha új kapcsolatba kezd, előlről kezdődik minden.

szeirntem az lehet a megoldás, ha akarod őt, hogy egy picit húzd az agyát. simogasd, izgasd fel, de ne add meg neki amit szeretne.

a másik változat (ha ez nem jön be), mondd el neki hogy több kedveskedésre vágysz, mert trükkökkel időnként nem esik le. volt hogy énis besértődtem a barátnőmre, mert felizgaztott, aztán visszavonulót fújt. pedig csak félreértés volt, azt akarta hogy rámásszak. de nem értettem meg az adott pillanatban.

(20/f)

2009. okt. 17. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem egy romantikus lélek a párod... Azt mondod, "kezd furcsa lenni" - régebben nem volt ilyen?

"sosem simogat vagy csokol meg!" - úgy érted, előjátéknak se? Legalább élvezed vele a szexet, ha már "kiharcolod"????

JObb lenne persze, ha "jelekből" értene, de a pasikkal az a baj, hogy sok esetben nem fogják a célzásokat, a jeleket. Konkrétan meg kellene kérdezned, hogy miért állt be ez a változás. Szerintem a langyosvíz-szindróma lehet, természetesnek vesz, úgy van vele, hogy Te már "megvagy" neki, minek törje magát. Pasiknál ez elég gyakori :S Előző kapcsolatomban ez volt, próbáltam megbeszélni, de visszafordította rám, hogy nem szabadna, hogy ez nekem probléma legyen. Több, mint fél évig bíztam a javulásban, aztán leléptem, otthagytam, nem akartam pl. csókolózás, romantika nélkül leélni az életemet.

2009. okt. 17. 19:21
 7/9 A kérdező kommentje:
hat ensem akarom igy leelni, es mar marhara elegem van belole,ma is jol megsertegetett,allati szemet velem, sosem adott csokot meg eletben!!!!max szajra ,de azt is ugy h en hajoljak oda k*rvara elegem ven,de nincs hova mennem:-(elakarok menni innen...mar bele vok betegedve ebbe a dologba kb....:-(
2009. okt. 17. 23:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Sose adott még csókot az életben? Hát ezt én nem értem, akkor miért jöttél vele össze egyáltalán? Hogyhogy nincs hova menned? Szüleid? Tanulsz vagy dolgozol? Albérletbe nem tudsz menni egyedül vagy iskolatársakkal, munkatársakkal? Akár hirdetés útján is találhatsz egy rendes lényt, akivel kivesztek egy lakást.
2009. okt. 18. 20:43
 9/9 A kérdező kommentje:
hat angliaban elunk,es en mar kb 4honapja beteg vagyok gyomor, leki..:S szoval egyenlore nem tudom mi legyen
2009. okt. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!