Mi a megoldas? Ti is igy vagytok ezzel? Nem ertem a ferfiakat.
hát ne kezdeményezz egyáltalán, egy idő után biztos h szex hiánya lesz.
Ha nem, akkor meg megcsal...
az ember egy idő után valahogy belenyugszik a kapcsolatába. tudom, ez furán hangzik, de nálam is volt már így. eleinte az ember mindennap egész nap szexelni akar, kedveskedik a másiknak (mindkét fél). aztán ha jönnek a hétköznapok, az ember fáradt, ez az amaz, nem kezdeményez. persze nem utasítja vissza a párja kedveskedését, de nem annyira kezdeményező.
és egy idő után valahogy eltunyul. aztán ha új kapcsolatba kezd, előlről kezdődik minden.
szeirntem az lehet a megoldás, ha akarod őt, hogy egy picit húzd az agyát. simogasd, izgasd fel, de ne add meg neki amit szeretne.
a másik változat (ha ez nem jön be), mondd el neki hogy több kedveskedésre vágysz, mert trükkökkel időnként nem esik le. volt hogy énis besértődtem a barátnőmre, mert felizgaztott, aztán visszavonulót fújt. pedig csak félreértés volt, azt akarta hogy rámásszak. de nem értettem meg az adott pillanatban.
(20/f)
Nem egy romantikus lélek a párod... Azt mondod, "kezd furcsa lenni" - régebben nem volt ilyen?
"sosem simogat vagy csokol meg!" - úgy érted, előjátéknak se? Legalább élvezed vele a szexet, ha már "kiharcolod"????
JObb lenne persze, ha "jelekből" értene, de a pasikkal az a baj, hogy sok esetben nem fogják a célzásokat, a jeleket. Konkrétan meg kellene kérdezned, hogy miért állt be ez a változás. Szerintem a langyosvíz-szindróma lehet, természetesnek vesz, úgy van vele, hogy Te már "megvagy" neki, minek törje magát. Pasiknál ez elég gyakori :S Előző kapcsolatomban ez volt, próbáltam megbeszélni, de visszafordította rám, hogy nem szabadna, hogy ez nekem probléma legyen. Több, mint fél évig bíztam a javulásban, aztán leléptem, otthagytam, nem akartam pl. csókolózás, romantika nélkül leélni az életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!