Mit akarnak valójában egy nőtől? csak játszadozni vele?
találkozgattam egy fiúval, jól kijöttünk egymással, sétáltunk kézen fogva csókolóztunk mint egy pár, éreztem rajta hogy szeret, de két napja azt mondta nem akar többet mint barátság.
én meg a nőket?! vagyunk egy páran a világban akik nem értik a másik nemet. Az mindenképpen jó ötlet -saját káromon én is megtanultam- hogy ne éld bele magad semmibe. Ha tökéletesnek tűnik egy lány -esetedben fiú- akkor se, igazából az is mindegy hogy mit mond mert valószínű hogy hazudik. Talán a legjobb ha addig nem foglalkozol a témával amíg nem találtad meg azt akivel érdemes. Előfordul hogy a másik hopp meggondolja magát, hogy mégse.
2011. júl. 19. 21:37
13/17 anonim válasza:
Nem is érteni kell őket, hanem szeretni. :)
2011. júl. 19. 21:42
14/17 anonim válasza:
ha az elég lenne... jó lenne.
2011. júl. 19. 21:44
15/17 anonim válasza:
Minden pasi mást akar és mástól.Lehet csak szexre kellettél, ilyenkor is képes az ember jól megjátszani magát, aztán rájött h. nem érzi olyan jól magát és már arra sem kellesz,vagy talált valaki mást.Van aki alapból úgy megy bele egy kapcsolatba h. csak futót keres, van olyan aki komolyat keres,de közben rájön h. nem illenek össze ezért pár hét után dobja a lányt.De nem kell álltalánosítani,mert vannak rendes pasik is,de arról se nő,se pasi nem tehet h. ha m,egpróbálja de mégsem jön össze és pár hét alatt végetér a kapcsolat, függetlenül attól, h. komoly kapcsolatot keresett az illető.
2011. júl. 21. 07:48
16/17 A kérdező kommentje:
Nem volt szex, nem adom könnyen magam
2011. júl. 21. 08:05
17/17 anonim válasza:
ha ez vigasztal, nem ő volt az egyetlen akivel így jársz vagy jártál. Lesz még sok hasonló.
Miért ilyen? mert megtetszettél neki, aztán közben rájött hogy mégse téged keres. Ennyi. Ezt el kell fogadni. Egyébként még örülhetsz, hogy egyenesen megmondta, nem csak lelépett szó nélkül, mert sokan azt teszik :)
És a szeret szót ilyenre miért használod? vonzalmat érzett irántad. igen. de ez nem szerelem és nem is szeretet. Mondjuk mint barát valószínű szeret téged, mert korrekt volt, de ezzel azt hiszem nem vagy kisegítve. Egyébként fogadd el, és hagyd békén. nem kizárt hogy meggondolja magát 1-2 hónap múlva. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!