Valóban feszélyezi a férfiakat, ha a feleségük/barátnőjük nem csak a főzéshez, gyerekneveléshez ért?
Nem hiszem, hogy zavarja őket.
Normális ember csak örül annak, ha a párja ügyes és sokoldalú.
páromat igen zavarja, mert nem igazán értek a férfimunkához, de mindig csinálnám,volt mikor a motort próbáltam megszerelni, mert azt hittem értek hozzá, nem igazán örült neki
ha az autót bütyköli én akkor is ott vagyok
inkább büszke rá - én tanítottam meg pl tapétázni, glettelni, csempézni stb - az ő országukban még egy villanykörtét se cserélnek ki maguktól, hanem kihívnak egy szerelőt (nem vicc)
amikor ketten felújítottuk a lakásunkat, nagyon büszke volt, hogy a saját 4 kezünkkel csináltuk :)
Én egyedül a festéshez értek, de bármi, nem túl megterhelő "segédmunkát" el tudok végezni a ház körül. Párom egyébként szerintem csak örülne neki, ha kicsit több mindenhez értenék ebből a szempontból... :))
Igazából pont most lenne előnyös, mert építkezés előtt állunk, de nem igazából fölösleges erőltetnem. Épp elég férfi van a családban, hogy ne legyek rákényszerítve az effajta munkák megtanulására. :))) 26L
Bocsánat az előbbi kusza mondatért. Javítva:
Igazából pont most lenne előnyös, mert építkezés előtt állunk, de fölösleges erőltetnem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!