Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban feszélyezi a férfiakat...

Valóban feszélyezi a férfiakat, ha a feleségük/barátnőjük nem csak a főzéshez, gyerekneveléshez ért?

Figyelt kérdés
Pl. én értek a kőműves munkákhoz, festéshez, gletteléshez. Ez láthatólag nagyon zavarja a férjemet, de miért?
2011. okt. 17. 12:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mivel ő nem ért hozzá. :) Én többet vagyok itthon, kevesebb a munkaidőm, így evidens, hogy nem rá hagyom ezeket.. Amikor itthon van, segít, próbál figyelni, tanulni.
2011. okt. 17. 19:32
 22/23 anonim ***** válasza:

a fentiek nem zavarják őket.

viszont ha a nő jobban keres, magasabb pozícióban van, tanultabb mint ők, akkor más nő ágyában próbálják bizonyítani, hogy ők igenis férfiak.

eddigi tapasztalataimat így tudnám összegezni. persze vannak akik szerint ez hülyeség, de ha jobban a mélyére nézünk a dolgoknak, akkor összeáll a kép.

2011. okt. 17. 19:57
 23/23 anonim ***** válasza:
elég gáz az olyan pasi, amilyet utolsó leírt...
2011. okt. 18. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!