Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valami irányumtatás gyerekneve...

Valami irányumtatás gyerekneveléshez. Ötletek? 13 hónapos.

Figyelt kérdés
Akár könyv ötletek is jöhetnek. Valami miatt mostanában kialakult bennem, hoyg nem figyelek rá oda eléggé. Sokat unatkozik itthon úgy látom, de nem tudok 24 órát ülni mellette gügyögve... Ötletek az átlendülésre?
2009. dec. 1. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs,13 hósan nem unatkozhat,akkor még mindent ki szeretne próbálni,megrágni,megfogni...Ötlet>mesekönyvnézegetés,kismotor(ha már tud menni),fazekak a konyhából,mászó alagút,kis játszóház v. sátor,kukucs játék,nagy építőkocka,séták...közösség(játszóház vagy csak egy másik kisgyerek társasága)...
2009. dec. 1. 13:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Én azt mondom, hogy ITTHON unatkozik, nagyon ritka, hogy lefoglalja valami. Társaságba járunk sokat, heti 3 alkalom minimum, de ugyebár minden napot nem tölthetünk otthonról távol. Ha nem itthon vagyunk, akkor ugyebár semmi gond. Azóta olvastam utána a dolgoknak, másik kérdésben, és ráájöttem nem én vagyok egyedül ezzel, csak lehet, hogy a gyerek jelzéseit nem jól fogom. Úgyhogy sorry hogy ezt kell mondjam de létezik, hogy itthon unatkozik, a többi, más kérdésben válaszoló véleménye alapján is.

Viszont kérlek, kedvbes következő válaszoló, hogy a kérdésemre válaszolj, azaz ötletek a neveléshez. Köszönöm!

2009. dec. 1. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Én két könyvet lapozgatok. Az egyik: Anya, tanít
2009. dec. 1. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocsánat.

Szóval:Anya, taníts engem!

A másik: Csecsemők és tipegők játékos nevelése.

Sok mindenről kiderült olvasás közben, hogy magunktól is csinálunk a babával bizonyos játékokat, de egy kicsit tudatosabban lehet figyelni ezek hasznosságára.

2009. dec. 1. 14:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a gyakori környezetváltozás jön be. Egy nap itthon, egy nap vmelyik mamánál, megint egy nap itthon, ismét mama-nap, ha anyukámnál vagyunk átmegyünk a dédiékhez is "zúzni", hétközben egyszer eljártunk zenebölcsibe, hétvégére találkozó szintén babás barátokkal, közös séta apával, esetleg bevásárlás. Így amikor itthon van lefoglalja a dolgok újra-felfedezése. Ha 3-4 napig folyamatosan itthon vagyunk ő is nagyon unatkozik, már minden helyiségben járt, minden játékkal játszott, minden szekrényt kipakolt 100x, ilyenkor már semmi sem jó. Tobzódik, majd sírás a vége. Még az segít, ha ilyenkor gyorsan leviszem levegőzni. Volt már hogy este 6-kor, sötétben, szitáló esőben kint kóvályogtunk az utcán. Szintén 13 hónapos.
2009. dec. 1. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Boldog tipegők 15-36 hós gyerekekről szól,már nyugodtan olvasgathatod,rengeteg ötlet,fejlődési útmutató....
2009. dec. 1. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!