Valami irányumtatás gyerekneveléshez. Ötletek? 13 hónapos.
Én azt mondom, hogy ITTHON unatkozik, nagyon ritka, hogy lefoglalja valami. Társaságba járunk sokat, heti 3 alkalom minimum, de ugyebár minden napot nem tölthetünk otthonról távol. Ha nem itthon vagyunk, akkor ugyebár semmi gond. Azóta olvastam utána a dolgoknak, másik kérdésben, és ráájöttem nem én vagyok egyedül ezzel, csak lehet, hogy a gyerek jelzéseit nem jól fogom. Úgyhogy sorry hogy ezt kell mondjam de létezik, hogy itthon unatkozik, a többi, más kérdésben válaszoló véleménye alapján is.
Viszont kérlek, kedvbes következő válaszoló, hogy a kérdésemre válaszolj, azaz ötletek a neveléshez. Köszönöm!
Bocsánat.
Szóval:Anya, taníts engem!
A másik: Csecsemők és tipegők játékos nevelése.
Sok mindenről kiderült olvasás közben, hogy magunktól is csinálunk a babával bizonyos játékokat, de egy kicsit tudatosabban lehet figyelni ezek hasznosságára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!