Valóban feszélyezi a férfiakat, ha a feleségük/barátnőjük nem csak a főzéshez, gyerekneveléshez ért?
Figyelt kérdés
Pl. én értek a kőműves munkákhoz, festéshez, gletteléshez. Ez láthatólag nagyon zavarja a férjemet, de miért?2011. okt. 17. 12:43
11/23 anonim válasza:
Zavarja öket. Persze nem mindet. De azért érthetö, hisz a nö föz, most, takarít, gyereket nevel, varr mondjuk... amihez ök gyakran nem értenek, ellenben a nö mellette még szerel, tapétáz... frusztrálo lehet. Nálunk aput zavarta nagyom az építögépkezelöi vizsgám
12/23 anonim válasza:
Zavarja, mert igy egyenlo vagy vele, (ha o is ert ezekhez a munkakhoz). ha nem ert hozzajuk, akkor meg tulszarnyaltad ot, es azert zavarja.
Azt hiszem a ferjed szerint "egy nonek a konyhaban a helye'.
13/23 anonim válasza:
Huh, az elég gáz lenne, mert építész vagyok. :DDDD
Nem, szerencsére nem zavarja. Ezekben ő kér tanácsot tőlem, én meg a növényeim gondozásában tőle, mert ő meg biológus. :D
14/23 LadyLee válasza:
Sok pasit zavar, mert úgy érzik, hogy versenyre kelsz velük, netán még le is győzöd őket egy olyan terepen, ami elvileg "férfi munka", és ezt az egójuk nem tud hova tenni. Ha egy kicsit is bizonytalanok saját férfiasságukban, akkor zavarni fogja őket. Szerintem kicsit add néha neki a szőkét, és kérdezd meg, hogy "drágám, ezt hogyan kell, te ehhez jobban értesz, mutasd meg" - még akkor is, ha teljesen tisztában vagy azzal, amit csinálsz.
15/23 anonim válasza:
Páromat nem zavarja.sőt,inkább örül neki,hogy nem csak csinos vagyok,azzal nem megy sokra ha 100m2-t kell kifesteni,javitani :)
Exemet nagyon zavarta,állandóan beszólogatott,hogy "úgyse tudod", "úgyis elrontod"...közben meg ő nem tudta :)
Mérnök vagyok és nő.Gyerekkorom óta ez érdekel,minden ami gép,minden ami fiús.
16/23 anonim válasza:
van akit igen, de szerintem a többség inkább örül annak ha a felesége nem sötét és nem lusta.
17/23 anonim válasza:
Azert zavarja ,mert inkabb vetelytarskent tekint rad ,mint szeretore
18/23 anonim válasza:
Esetemben nem, de nehéz volt ilyet találni.
19/23 anonim válasza:
Az én párom imádja, hogy autót javítok, festek, tapétázok, csempézek..Mindemellett én javítom a számítógépeket, ha elromlik.. De én főzök itthon, egyedül a takarítás amit nem szeretek semennyire..:) De azt is meg kell csinálni! :D
20/23 anonim válasza:
16:00, még szép, hogy nem kifogásolja, hogy helyette is mindent megcsinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!