Hogyan beszeljem ra a ferjemet, hogy akarjon gyereket?
És 10 évig nem beszéltetek erről?
Akkor itt alapvető kommunikációs (és értékrendbeli) különbségek vannak ebben a kapcsolatban...
Szóval igen, ebben az esetben a válás az egyedüli megoldás.
Rábeszélni nem fogod tudni.
És ő hogy beszéljen le róla??
Sehogy! Ez a válasz a te kérdésedre is.
ugyanígy járt az egyik nagynéném is. ő nem vált el, hanem elfogadta hogy neki soha nem lesznek gyerekei, mert a férje nem akar.
ma már nyugdíjas, és megözvegyült.
egyedül van.
nagyon megbánta a döntését.
Sehogy nem fogod rábeszélni szerintem.
Te döntésed hogy mit teszel, de nekem már az sem tetszene ha a férjem olyat mondana hogyha nem tetszik akkor váljak el. Mintha nem is érdekelné ha elváltok. Ez nem normális. Szerintem azért is nem akar már gyereket, valami nagyon nem jó a kapcsolatotokban.
És ez miért nem mondjuk 5 éve jutott eszetekbe?Akkor még nagy hiteletek volt,vagy mi volt a probléma?Hisz 35 év felett már azért nagyobb kockázattal jár gyermeket várni :/
Sajnálom, hogy eddig vártál,és úgy érzed hitegetett a férjed....Még nincs késő,próbáld még egyszer megbeszélni, hátha összejön még az a baba!
semmiképp sem beszélném rá, semmiképp sem szülnék a kapcsolat jelenlegi állapotában. vagy nem szeret már úgy, mint eddig vagy valójában tényleg arról van szó, h most, h minden megvan, csak beletelepedne kényelmesen és élne, mint hal a vízben. ha már régóta tudta,tervezte, h ezt fogja majd tenni a döntő pillanatban (számodra váratlanul kijelenti, h meggondolta magát), akkor joggal érzed úgy, h átvert. de akárhogy is, ez most nem alkalmas pillanat a gyerekvállalásra
válással fenyegetőzni mindenképp a kapcsolat iránt érzett közönyre vall. az, h békén hagyd ezzel a "gyerek-üggyel", számára fontosabb, mint te, vagy a házassága. ezen elgondolkodnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!