Hogyan beszéljem rá a férjemet a 4D-re?
szerintem is felesleges, bő 2 hónap és meg is születhet! én 24 hetesen voltam, elbújt, egyetlen jó képünk van róla, és kb 10 perces moziért 10 ezret kértek...nem egy jó üzlet, bár egyszer mindenképp megéri elmenni, ha más nem a rendellenességek kizárása végett.
rábeszélni, ha mégis menni szeretnél, azzal lehet esetleg, hogy tutira megmondanák a nemét. (ha eddig is tudtátok, akkor is "hátha tévednek" alapon :))
Szerintem nem felesleges, egy nagyon jó élmény. Ha van rá 10-12ezer ft, akkor miért ne lehetne elmenni? Ennél sokkal nagyobb hülyeségekre tud az ember pénzt kiadni.
Mi is voltunk 19 hetesen is és 27 hetesen is (mindkét babánál), pedig nem álltunk olyan jól anyagilag (főleg a másodiknál).
Menj el egyedül, ha a férjed nem akar elmenni. (Én biztos mennék a helyedben.)
"Menj el egyedül, ha a férjed nem akar elmenni. (Én biztos mennék a helyedben.)"
Ugyanezt akartam írni, de látom megelőztek! :) Nem értem a férjed, az én férjem alig várta, hogy menjünk 4D-re. Háromszor voltunk, és mindig nagy élmény volt. Szerintem ami jó érzéssel tölti el az embert, az nem pénzkidobás.
Mi egyszer voltunk.20hetesen.
a ferjem is igy velekedik mint a tied igy nem mentunk vissza masodszor,en elfogadtam.ha nagyon akartam volna menni elmentem volna egyedul.
Nincs egyikőtöknek sem eü. kártyája? Mert arra el lehet számolni.
Amúgy szerintem sem felesleges, bár én csak egyszer voltam (25 hetesen), és tök szépen látszódott már akkor mindene, így én ennyivel is beértem, de ettől még én is szívesen elmentem volna még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!