Akinek már volt egy vetélése és sikerült újra teherbeesnie az hogyan győzte le a félelmét? Sajnos a férjemet már kiidegeltem. Sokat veszekszünk ez miatt, hogy én csak aggódom.
Én nem tudtam legyőzni sajnos,és én is a férjem idegeire mentem:)Kész idegbaj voltam minden uh előtt,naponta ötvenszer néztem a szívhangját a kicsinek,majd megőrültem ha pár óráig nem mocorgott.Nem tudok jó tanácsot adni,ez szerintem természetes hogy aggódsz,de próbáld elhitetni magaddal hogy minden rendben lesz,ez a kis manó titeket választott,így talán egy kicsit könnyebb lesz.
Hány hetes vagy?Tudod már hogy kisfiú vagy kislány?
6 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Nekünk októberben ment el a baba, és most járunk a 13. hétben. Én kértem segítséget. Hiszek az alternatív gyógyászatban és elmenetem egy Bach-virág terapeutához. Az általa készített esszencia segített. Nem mondom, hogy nem aggódom, de már nem állandóan, és nem őrjítem meg a férjem.
Nem szabad hagyni, hogy a félelmek uralják életük legcsodálatosabb időszakát. Én nem azt mondom kérj segítséget, legyen az pszichológus, kineziológus stb.
Ha a Bach-virágterápia érdekel, szívesen írok róla.
Boldog babavárást!
Edward Bach fejlesztettek ki. A virágok, növények esszenciális részét nyerik ki különböző módszerekkel, majd egy beszélgetés keretében a terapeuta összeállít neked egy keveréket, ami lelki szinten segít megoldani a problémát. Neked is kell dolgoznod az adott szituáción, de sokkal könnyebb. Szerencsére ez teljesen természetes gyógymód. Babának nem árt. Sőt vannak cseppek, amik jók terhességi hányásra, szülés előtti félelmekre. És később a babának is lehet adni, a köldökzsinór okozta sokkhatásra.
Én egy ilyen keverék segítségével jutottam el odáig, hogy most élvezem az áldott állapotot.
Itt még többet megtudhatsz: [link]
Még részletesebb privátban is beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!