Nincs peteérésem. Ovosom nem akar adni clostyt, már egy gyógyszeres kúrán túl vagyunk, akkor voltak szép nagy tüszőim. Mit tanácsoltok, milyen gyógynövényt vagy szereket szedjek? Valaki akinek sikerült teherbeesnie holott nem volt peteérése?
Igazság szerint fogynom kéne,mert elég nagydarab vagyok.De tavaly fogyóztam és fogytam 24kg-ot 3hónap alatt de semmit nem változott a szervezetem...ugyanúgy nem menstruáltam.Most is van hogy hónapokig nem jön meg.A dokim állandóan a fogyókúrával zaklat,már nem is szivesen megyek hozzá,szerintem teljesen megalázó ez nekem.havi clostyt írt fel, és gyönyörű érett 2db domináns tüszőm lett tőle...De most nem hajlandó felírni hiába könyörgök neki...előtte duphastont kaptam és azt sem hajlandó felírni...teljesen ki vagyopk borulva.Én már 31éves vagyok,még sosem voltam terhes és most álljak neki fogyózni évekig mert Ő szerinte ez a megoldás?:?---Ő könnyen dumál,vén f@sz,neki már vannak gyerekei...
Most megint mehetek másik orvoshoz...ááááá én ezt nem bírom..
Mi az ami segíthet??
Mar tobb kerdesedet is olvastam ezzel kapcsolatban.
Akkor tobben is javasoltuk neked, hogy valts orvost, vagy kerd ki masik velemenyet is. Nincs a kornyeken egyetlen darab nogyogyasz sem a jelenlegi dokidon kivul???
Mar csak azert, mert talan a masik doki mashogy allna a dologhoz, ha meg ugyanazt mondja, akkor meg kovetni kell az utasitasait.
Ne haragudj, hogy mast nem irok neked, de mi itt nem tudunk segiteni, nem tudunk gyogyszert irni neked es azon kivul, hogy fogadd meg a doki tanacsat, vagy valts orvost, mast nem tudunk javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!