Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan beszéljem rá a férjemet...

Hogyan beszéljem rá a férjemet a 4D-re?

Figyelt kérdés
Már voltunk egyszer 19 hetesen, de én mégegyszer szeretnék menni 28-29 hetesen, mert akkor már sokkal aranyosabb. A férjem szerint felesleges pénzkidobás.
2011. jan. 26. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
szerintem is felesleges foleg ugy hogy mar voltal egyszer. az elso babavalen is mentem 28 hetesen de ha osszejon a 2. vele tuti hogy nem fogok menni
2011. jan. 26. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is úgy jártam, hogy el szerettem volna menni, mert első baba, egy élmény, meg megvizslatni, hogy tényleg mindene megvan-e. De a férjemet a kollegái lebeszélték, hogy felesleges pénzkidobás, és úgyis meglátja előbb-utóbb. Ez eléggé letört :-( rosszul esett h ő nem kíváncsi, hogy mi van bennem...

Egyedül nem mentem volna el, mert végigbőgtem volna az egészet (önsajnálat)...

Így elintéztem, hogy egy rendelőintézetes UH-ra bejöjjön velem, hogy lássa, hátha megjelennek az érzelmei. Na és ott kértem egy 3D-s fotót (kaptam ingyen, igaz fekete-fehér). Úgyhogy legalább van egy fotóm :-)))

2011. jan. 26. 14:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok. A kérdésedre válaszként, én azt csináltam, hogy közöltem vele kerek-perec h eljön a rendelőintézetbe velem UH-ra. Hozzátettem, hogy oda a legtöbb nő a férjével megy, és én is szeretnék a férjemmel menni.
2011. jan. 26. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi nem mentünk 4d-re mert felesleges pénzkidobásnak éreztem volna. Orvosilag semmi értelme nincs és szinte teljesen ugyanúgy néznek ki a babák rajta. Nekem az volt a legnagyobb öröm ha éreztem ahogy mozog :-) Az annyira klassz, napokig nem tudtam a szülés után hozzászokni, hogy már kint mozog :-)

Más: esett más is abba a csapdába, hogy ismerős/barát UH videóját kellett végignézni és érdeklősédt mutatni? Én 2szer szenvedtem végig, jajjjj. 'Most mindjárt csuklik, most majd ugrik egyet, most emneli a kezét...' Imádom a babákat, de erre nem vagyok kíváncsi.

2011. jan. 26. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Másodszor én sem mennék szerintem is felesleges. Egyszer fogunk menni,mikor 29 hetes leszek,saját dokim csinálja. Korábban akartuk,csak valahogy mindig elbeszéltünk egymás mellett,Karácsonyra kaptunk a dokitól egy szép képet róla(pont azon a héten volt esedékes a vizsgálatom).Akkor 22 hetes voltam,cuki meg minden,de ahogy korábban írták,minden baba egyforma rajta. Utána mondtam is a férjemnek,hogy "kell ez nekünk?",végül barátok,rokonok meggyőztek,hogyha már lehetőségünk van,akkor miért ne,meg különben is,első bébi...Így majd megyünk,lehet,hogy engem azért nem mozgat meg különösebben,mert van egy képem már,meg ha megyünk vizsgálatra,akkor mindig átnyomja a dokim 4d-re is.Egyébként,míg terhes vagy,addig talán megnézed párszor, anyuval,apuval,legjobb barátnővel,de szerintem utána le sem kerül majd a polcról.

Szóval nekem felesleges lenne több dvd róla, 10-15 ezerért...Ahogy írta szintén korábban valaki,az a jó érzés,ha rugdal.:D

2011. jan. 26. 15:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem felesleges, mindig egy nagyon nagy élmény. Más kérdés, ha valakinek nincs rá pénze vagy nem akar költeni.

Nálunk az első 4D után a férjem sem akart menni, 12. hét után a 18. héten akartam először, és mondta, hogy most voltunk, majd később, mert felesleges pénzkidobás. Erre én azt mondtam neki, hogy rendben van, én megyek, csak nem szólok neki, akar jönni vagy menjek a tudta nélkül. Erre persze egyből akart jönni:) Összesen 5ször voltunk, ha lehet ilyet mondani, "függő" lettem:) Mivel anyagilag megengedhetjük, így ez nem számított, viszont nagyon nagy élmény volt minden egyes alkalommal. Azokon a napokon hihetetlenül jó kedvem volt, leírhatatlan érzés:)

2011. jan. 26. 16:22
 17/20 anonim ***** válasza:

14:59 Nem tudom, honnan veszed, hogy ugyanúgy néznek ki rajta a babák. Hogy mondhatsz ilyet, ha nem is voltál? Ez egyáltalán nem igaz. Sőt, egy bizonyos kor után már látszanak a vonásai. Látszik, hogy kire hasonlít jobban, stb. Én még most állok szülés előtt, de ismerősöknél, akik voltak 4D-n és azóta megszületett a babájuk, hasonlít is a 4D-es felvételekre.

Még ilyet... Ezzel az erővel mondhattad volna, hogy minden újszülött egyforma....

2011. jan. 26. 16:26
 18/20 anonim ***** válasza:
16.26 te is azt mondod,hogy egy bizonyos kor után...Én egyébként
2011. jan. 26. 16:57
 19/20 anonim ***** válasza:

bocs,hamar elment...

szóval én pl arra alapozom,hogy mindegyik baba egyformának látszik rajta,h beírod, youtubera,hogy x hetes 4d és kb mindegyiken ugyanazt látod... ja,nem 14.59-es voltam,de én is azt írtam,h mindegyik ugyanolyan...

2011. jan. 26. 17:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem a kötekedés kedvéért, de ez tényleg nem igaz. Nem egyformák a babák egyáltalán. Én ezt tapasztalatból is mondom. Sőt, később egy baba arcán nemcsak az látszik, hogy az apukájára vagy anyukájára hasonlít inkább, de az is, hogy fiú vagy lány baba, elég egyértelműen.

nem tudom, miért kell ezt írni, de nem igaz. Különben nem is lenne semmi sikere a 4D-nek, ha egyformák lennének a babák.

2011. jan. 26. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!