Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermek valallasrol a nonek...

A gyermek valallasrol a nonek van kizarolagos joga donteni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lanyt, par honapja. Jol levoltunk, de o par het utan osszekoltozesrol beszelt, mondtam neki hogy talan nem kellene elsietni a dolgokat. Aztan bejelntette, hogy terhes, annak ellenere hogy gyogyszert szed. Vegulis egy veszekedes alkalmaval kiderult,hogy szerlemes es nem akart elvisziteni es azt gondolt a gyerekkel maga melett tarthat. Hivogatt hogy ha nem bekulok ki vele ongyilkos lesz, szabalyosam zaklat.

Tegnap este talakoztam a szuleivel. Az apja azt mondta, ha elmegyek az ugyvedjukhoz es lemondok a gyerekrol soha tobbet nem hallok roluk.

En meg fiatal vagyok 24 tanulok, nem akartam gyereket.

Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? Sajnalom ezt a helyzetett hogy igy alakult.

2012. szept. 9. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
67%

Férjem minden kapcsolatában óvszerrel védekezett,ha a lány fogit szedett az az ő dolga de ő be akarta magát biztositani hogy az esetleges terheség ne rajta muljon.

Az öcsém is ezt csinálja,mondjuk ő retteg egy esetleges terheségtől,pluszba a lány kijelentette hogy soha nem menne abortuszra.

Mi lenne ha komolyan leülnél a lánnyal beszélni,elmondanád neki hogy lemondasz a gyerekről(még ha nem is igy gondolod).Nagyon nem támogatom az abortuszt de itt te sem szeretnéd az anyukának meg csak egy eszköz,nagyon nagyon nem jó párositás.

Mennyi időtök van elvetetni?

2012. szept. 10. 08:31
 62/65 anonim ***** válasza:

tegnap 22:34

pont jó, hogy ezek a gyökerek nincsenek itt, bár egy kettő megjelent, de hamar eltűntek hál Istennek.

2012. szept. 10. 08:46
 63/65 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon nehéz döntés lesz a részedről. Sajnos már én is hallottam ilyen esetről, ott az apa a nevére vette a gyermeket. Hát nem volt zökkenőmentes a dolog, és vszínűleg később sem lesz, hiszen az a nő (lány), aki ilyet megtesz, nem túl megbízható, és félő, hogy máskor is elkövet hasonló ostobaságot. Remélem, a szülei kicsit észhez térítik.
2012. szept. 10. 14:40
 64/65 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom mennyi ido van meg addig, annyit tudok,

hogy juliusban amikor nyarultuk, nem ment be a vizbe par napig, mert megjott neki.

A baratnoje, azt javasolta ne tartsam vele semmi formaban a kapcsolatott, ne ir ne reagaljak, erezze hogy komolyan vege, akar van baba akar nincs engem mar orokre elveszitett.

En igy is tettem/teszek, persze ha megszuletik a baba mas lesz.

2012. szept. 10. 15:58
 65/65 anonim ***** válasza:

"Férjem minden kapcsolatában óvszerrel védekezett,ha a lány fogit szedett az az ő dolga de ő be akarta magát biztositani hogy az esetleges terheség ne rajta muljon."

Na erről beszélek. Ezt meg lehetne tenni, és akkor nem lenne ilyen helyzet.

2012. szept. 10. 20:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!