Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermek valallasrol a nonek...

A gyermek valallasrol a nonek van kizarolagos joga donteni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lanyt, par honapja. Jol levoltunk, de o par het utan osszekoltozesrol beszelt, mondtam neki hogy talan nem kellene elsietni a dolgokat. Aztan bejelntette, hogy terhes, annak ellenere hogy gyogyszert szed. Vegulis egy veszekedes alkalmaval kiderult,hogy szerlemes es nem akart elvisziteni es azt gondolt a gyerekkel maga melett tarthat. Hivogatt hogy ha nem bekulok ki vele ongyilkos lesz, szabalyosam zaklat.

Tegnap este talakoztam a szuleivel. Az apja azt mondta, ha elmegyek az ugyvedjukhoz es lemondok a gyerekrol soha tobbet nem hallok roluk.

En meg fiatal vagyok 24 tanulok, nem akartam gyereket.

Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? Sajnalom ezt a helyzetett hogy igy alakult.

2012. szept. 9. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
69%

A másik pedig az, hogy ezt iszonyú nehéz kiszúrni. Nem véletlenül van nagyon nehéz dolga a pszichiátereknek.

Az sem biztos, hogy egyáltalán bármi baja van a lánynak az önzésen kívül.

Ha pedig beszéltek is a nem kívánt terhességről, arról is valószínűleg épp olyan könnyen tudott hazudni, mint a tabletta szedéséről, tehát nem jelent a tény szempontjából semmit.

2012. szept. 9. 18:00
 32/65 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, a 83%-ossal ne törődj, valószínű egyedül fog meghalni... a lány görény volt és kész, a női társadalmat pont az ilyen korcsok húzzák le, akik azért szülnek csak gyereket ,hogy kössenek valakit magukhoz, nem azért mert akarnak, valahogy fel kell készülnöd az apaságra, hisz azt mondod , hogy nem akarod elhagyni. nem is kell, elég az anyját elhagynod, lehet ha megmondod , hogy így se úgy se fogsz vele együtt maradni, elmegy abortuszra....ha meg nem akkor próbálj jó apa lenni, hisz szegény gyerek nem tehet arról, hogy ilyen körülmények között születik meg, mindig nézz utána, hogy rendesen el van e látva és a többi.
2012. szept. 9. 18:05
 33/65 anonim ***** válasza:
53%
sajnos ezt el kell fogadni, hogy sok nő így fogja meg a párját, a gyermeket használja föl. szóval, amugy kemény dió, vagy megszoksz, vagy megszöksz. ha megszoksz, apa leszel, ha megszöksz, akkor is, csak fizetsz mint a kisangyal.szóval úgy kezded az életed, hogy az első jövedelmedből gyermektartást vonnak visszamenőleg 6 hónapra.
 34/65 anonim ***** válasza:
17%

28: Nem beszélj olyan dolgokról amihez nem értesz. A pszichopatának nagyon is vannak érzései.

Kérdező: ha megbíztál benne, akkor sajna, ez a tanulólecke. Mindig vannak olyan nők, akik csak spermadonornak használják a férfiakat. Ennek a nőnek csak egy gyerek kellett, és lehetőleg az, hogy jó sokáig fized a gyerektartást, mint balek.

Ilyen nőtől és a családjától fénysebességgel meg kell pattanni. Ha perre viszi a dolgot, hogy apaság és egyebek, akkor keress egy igen-igen jó ügyvédet, és tarts ki az állításod mellett: azt mondta, hogy tablettát szed, azaz védekezik a nem kívánt terhesség ellen, te megbíztál benne, mert szeretetted, ezért nem védekeztél mással, és nem, köszönöd, nem akarod a gyereket. Nem lehet rád kényszeríteni így az apaságot, hogy ő átvert.

A gyerekről mondj le, a tanulópénzt megfizetted a hibádért - legközelebb dupla gumi! , és majd arról a gyerekedről és a focizásról álmodozz, akit akarsz is, te magad is.

35/65 anonim ***** válasza:
54%

Miért, te talán találkoztál olyan pszichopatával, aki őszinte szerelem miatt titokban teherbe esett és szenvedett, amiért ezzel nem sikerült megfognia a párját?

Vagy ha kicsit visszább nézzük, van olyan pszichopata, aki annyira szerelmes, hogy hetek múltán össze akar költözni?

Mert én a büdös életben hallottam ilyenről.

2012. szept. 9. 18:06
 36/65 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem itt mindkét fél hibás. A lány jobban, hiszen görény módon átverte a párját, de te is kérdező, mert nem működött köztetek a kommunikáció, és túl friss kapcsolatban mondtál le a gumi kényelmetlenségéről. Vannak ilyen lányok, mint pl. én, aki nem hajlandóak elmenni abortuszra, mert azt a gyermekük gyilkosságának tartják. Viszont én ezt minden kapcsolatomban közlöm is, a párjaim ennek tudatában feküdtek le velem, hogyha a védekezés ellenére teherbe esem, szóba sem jöhet az abortusz, mert sosem tudnám feldolgozni, hogy gyilkoltam. Ha ellenkezik a vélemény az abortuszról, akkor vagy nem kell szexelni, vagy mindkét félnek kell védekezni, hogy ne fordulhasson elő nem kívánt terhesség. Viszont így mindenképpen fizetned kell a gyerektartást, hacsak a lány bele nem megy, hogy lemondj róla (ha csak te akarod, akkor ilyen nincs). Dönts megfontoltan, mert a világban mindenképpen lesz egy gyereked, de csak akkor tartsd vele a kapcsolatot, ha szívből tudsz az apja lenni. Ezentúl pedig mindenképpen védekezz te is!
2012. szept. 9. 18:16
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat.

Úgy gondolom, ha egy nő pár hét után összeköltözést emleget, akkor a pasi igenis húzzon gumit. A férfiak nagyon könnyen áthárítják a felelősséget a nőkre, mert ez a 3 mp amíg felhúzz a gumit az elrontja az élményt. Hát egy nem kívánt gyerek meg az egész életet.

Ettől függetlenül szemétség, amit a nő csinált és sajnos nem egyedi eset. De nagyon könnyen meg lehetne akadályozni.

2012. szept. 9. 18:17
 38/65 anonim ***** válasza:
52%

Gondolkodjatok már könyörgöm.

Ha valaki átveri a párját egy terhességgel, az szerintetek beközli, hogy ha terhes lesz nem megy abortuszra?

Ezzel pont a célját akadályozta volna meg..

2012. szept. 9. 18:20
 39/65 anonim ***** válasza:
26%
D..ni jo volt a feleloseg meg mar tetszik???
2012. szept. 9. 18:24
 40/65 anonim ***** válasza:
51%
*nem
2012. szept. 9. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!