A gyermek valallasrol a nonek van kizarolagos joga donteni?
Megismertem egy lanyt, par honapja. Jol levoltunk, de o par het utan osszekoltozesrol beszelt, mondtam neki hogy talan nem kellene elsietni a dolgokat. Aztan bejelntette, hogy terhes, annak ellenere hogy gyogyszert szed. Vegulis egy veszekedes alkalmaval kiderult,hogy szerlemes es nem akart elvisziteni es azt gondolt a gyerekkel maga melett tarthat. Hivogatt hogy ha nem bekulok ki vele ongyilkos lesz, szabalyosam zaklat.
Tegnap este talakoztam a szuleivel. Az apja azt mondta, ha elmegyek az ugyvedjukhoz es lemondok a gyerekrol soha tobbet nem hallok roluk.
En meg fiatal vagyok 24 tanulok, nem akartam gyereket.
Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? Sajnalom ezt a helyzetett hogy igy alakult.
A másik pedig az, hogy ezt iszonyú nehéz kiszúrni. Nem véletlenül van nagyon nehéz dolga a pszichiátereknek.
Az sem biztos, hogy egyáltalán bármi baja van a lánynak az önzésen kívül.
Ha pedig beszéltek is a nem kívánt terhességről, arról is valószínűleg épp olyan könnyen tudott hazudni, mint a tabletta szedéséről, tehát nem jelent a tény szempontjából semmit.
28: Nem beszélj olyan dolgokról amihez nem értesz. A pszichopatának nagyon is vannak érzései.
Kérdező: ha megbíztál benne, akkor sajna, ez a tanulólecke. Mindig vannak olyan nők, akik csak spermadonornak használják a férfiakat. Ennek a nőnek csak egy gyerek kellett, és lehetőleg az, hogy jó sokáig fized a gyerektartást, mint balek.
Ilyen nőtől és a családjától fénysebességgel meg kell pattanni. Ha perre viszi a dolgot, hogy apaság és egyebek, akkor keress egy igen-igen jó ügyvédet, és tarts ki az állításod mellett: azt mondta, hogy tablettát szed, azaz védekezik a nem kívánt terhesség ellen, te megbíztál benne, mert szeretetted, ezért nem védekeztél mással, és nem, köszönöd, nem akarod a gyereket. Nem lehet rád kényszeríteni így az apaságot, hogy ő átvert.
A gyerekről mondj le, a tanulópénzt megfizetted a hibádért - legközelebb dupla gumi! , és majd arról a gyerekedről és a focizásról álmodozz, akit akarsz is, te magad is.
Miért, te talán találkoztál olyan pszichopatával, aki őszinte szerelem miatt titokban teherbe esett és szenvedett, amiért ezzel nem sikerült megfognia a párját?
Vagy ha kicsit visszább nézzük, van olyan pszichopata, aki annyira szerelmes, hogy hetek múltán össze akar költözni?
Mert én a büdös életben hallottam ilyenről.
Nem olvastam el a válaszokat.
Úgy gondolom, ha egy nő pár hét után összeköltözést emleget, akkor a pasi igenis húzzon gumit. A férfiak nagyon könnyen áthárítják a felelősséget a nőkre, mert ez a 3 mp amíg felhúzz a gumit az elrontja az élményt. Hát egy nem kívánt gyerek meg az egész életet.
Ettől függetlenül szemétség, amit a nő csinált és sajnos nem egyedi eset. De nagyon könnyen meg lehetne akadályozni.
Gondolkodjatok már könyörgöm.
Ha valaki átveri a párját egy terhességgel, az szerintetek beközli, hogy ha terhes lesz nem megy abortuszra?
Ezzel pont a célját akadályozta volna meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!