A gyermek valallasrol a nonek van kizarolagos joga donteni?
Megismertem egy lanyt, par honapja. Jol levoltunk, de o par het utan osszekoltozesrol beszelt, mondtam neki hogy talan nem kellene elsietni a dolgokat. Aztan bejelntette, hogy terhes, annak ellenere hogy gyogyszert szed. Vegulis egy veszekedes alkalmaval kiderult,hogy szerlemes es nem akart elvisziteni es azt gondolt a gyerekkel maga melett tarthat. Hivogatt hogy ha nem bekulok ki vele ongyilkos lesz, szabalyosam zaklat.
Tegnap este talakoztam a szuleivel. Az apja azt mondta, ha elmegyek az ugyvedjukhoz es lemondok a gyerekrol soha tobbet nem hallok roluk.
En meg fiatal vagyok 24 tanulok, nem akartam gyereket.
Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? Sajnalom ezt a helyzetett hogy igy alakult.
Szia!
Nagyon sajnálom a helyzeted. Tudomásom szerint, mivel ő becsapott és így esett teherbe a tudtodon kívül így téged nem terhel a későbbiekben apasági kötelezettség.
Az elsőtől pedig: Mégis miben döntött ő?
Abban döntött, hogy lefeküdt a lánnyal.. aki kamuzta, hogy bogyót szed...
Amúgy ez szemétség amit csinált a lány..
Tetszett jol ereztem magam vele, ha ez nem tortenik talan meg mindig egyutt lenneenk es biztam benne nem gondoltam hogy ilyen komoly dologban hazudna nekem.
Tanacstalan vagyok, ugy leelni az eletem hogy tudom hogy valahol van egy gyerekem es ki tudja mi van vele....
de meg nem keszultem fel semmi fele keppen egy gyerekre
"Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? "
Mert benne fejlődik a gyerek.
Nem mondhatod azt, hogy márpedig kapartassa ki magából, mert neked nem kell.
Igen, a lány undorító dolgot művelt, ez tény.
Viszont egy gyerek összehozásához két ember kell. Magát nem tudja megtermékenyíteni. Szóval igen is a te felelősséged is, hogy ez történt.
Miért nem húztál óvszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!