Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyermek valallasrol a nonek...

A gyermek valallasrol a nonek van kizarolagos joga donteni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lanyt, par honapja. Jol levoltunk, de o par het utan osszekoltozesrol beszelt, mondtam neki hogy talan nem kellene elsietni a dolgokat. Aztan bejelntette, hogy terhes, annak ellenere hogy gyogyszert szed. Vegulis egy veszekedes alkalmaval kiderult,hogy szerlemes es nem akart elvisziteni es azt gondolt a gyerekkel maga melett tarthat. Hivogatt hogy ha nem bekulok ki vele ongyilkos lesz, szabalyosam zaklat.

Tegnap este talakoztam a szuleivel. Az apja azt mondta, ha elmegyek az ugyvedjukhoz es lemondok a gyerekrol soha tobbet nem hallok roluk.

En meg fiatal vagyok 24 tanulok, nem akartam gyereket.

Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? Sajnalom ezt a helyzetett hogy igy alakult.

2012. szept. 9. 17:10
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
32%
Te is döntöttél, nem csak a lány.
2012. szept. 9. 17:12
 2/65 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Nagyon sajnálom a helyzeted. Tudomásom szerint, mivel ő becsapott és így esett teherbe a tudtodon kívül így téged nem terhel a későbbiekben apasági kötelezettség.

Az elsőtől pedig: Mégis miben döntött ő?

2012. szept. 9. 17:14
 3/65 anonim ***** válasza:
75%
Nem döntött, mitől döntött volna, nem akart gyereket, csak sajnos a mai korcs világban a nők egyre inkább mocskosabbak lesznek, pont az ilyenek miatt, mert oké, hogy ő nem "öli" meg a gyereket, de marha szép lesz a gyerekkora meg majd a tény amikor megtudja, hogy milyen is az anyja valójában.
2012. szept. 9. 17:15
 4/65 anonim ***** válasza:
86%

Abban döntött, hogy lefeküdt a lánnyal.. aki kamuzta, hogy bogyót szed...

Amúgy ez szemétség amit csinált a lány..

2012. szept. 9. 17:15
 5/65 A kérdező kommentje:

Tetszett jol ereztem magam vele, ha ez nem tortenik talan meg mindig egyutt lenneenk es biztam benne nem gondoltam hogy ilyen komoly dologban hazudna nekem.

Tanacstalan vagyok, ugy leelni az eletem hogy tudom hogy valahol van egy gyerekem es ki tudja mi van vele....

de meg nem keszultem fel semmi fele keppen egy gyerekre

2012. szept. 9. 17:19
 6/65 anonim ***** válasza:
59%

"Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? "

Mert benne fejlődik a gyerek.

Nem mondhatod azt, hogy márpedig kapartassa ki magából, mert neked nem kell.

Igen, a lány undorító dolgot művelt, ez tény.

Viszont egy gyerek összehozásához két ember kell. Magát nem tudja megtermékenyíteni. Szóval igen is a te felelősséged is, hogy ez történt.

Miért nem húztál óvszert?

2012. szept. 9. 17:20
 7/65 anonim ***** válasza:
71%
Hahó, nem tűnik fel, hogy hazudott? Általában akit szeretünk arról nem feltételezzük, hogy egy ilyen mocskos dolgot képes velünk művelni. A kérdező semmiféle hibát nem vétett, teljesen normális, ha egy pár gyógyszerrel védekezik, önállóan is elfogadott védekezési módszer. Kizárólag a lány a hibás a történtekért.
2012. szept. 9. 17:21
 8/65 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy ha kikapartatja magát lehet, hogy soha a büdös életben nem lehet gyereke.. és sokkot is kaphat depressziós is lehet elvégre megöl el fejlődésben lévő embert...
2012. szept. 9. 17:23
 9/65 A kérdező kommentje:
Miert? Mint irtam megbiztam benne. Egy kapcsolatott nem epithetsz fel arra hogy mindik gyanakszol a masikra, ha azt mondja a baratnoivel talakozik elhiszem es nem kemkedek utana, ha azt mondja gyogyszert szed elhiszem es nem huzzok gumit. Erted mit akarok ezzel mondani?
2012. szept. 9. 17:23
 10/65 anonim ***** válasza:
21%
#7 mit véded a kérdezőt ennyire? És mért csak a lányt hibáztatod.. Értem én, hogy görénység amit csinált de ezért a srác is felelős.. mint említették ehhez, hogy ez történjen 2 azaz kettő ember kell!!
2012. szept. 9. 17:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!