A gyermek valallasrol a nonek van kizarolagos joga donteni?
Megismertem egy lanyt, par honapja. Jol levoltunk, de o par het utan osszekoltozesrol beszelt, mondtam neki hogy talan nem kellene elsietni a dolgokat. Aztan bejelntette, hogy terhes, annak ellenere hogy gyogyszert szed. Vegulis egy veszekedes alkalmaval kiderult,hogy szerlemes es nem akart elvisziteni es azt gondolt a gyerekkel maga melett tarthat. Hivogatt hogy ha nem bekulok ki vele ongyilkos lesz, szabalyosam zaklat.
Tegnap este talakoztam a szuleivel. Az apja azt mondta, ha elmegyek az ugyvedjukhoz es lemondok a gyerekrol soha tobbet nem hallok roluk.
En meg fiatal vagyok 24 tanulok, nem akartam gyereket.
Miert a donthetnek egyedul a lanyok arrol hogy megtartjak a gyereket vagy nem? Sajnalom ezt a helyzetett hogy igy alakult.
Utolsó:
A férfiak csak addig tudnak gondolkodni, amíg nem nekik kell vállalni a felelősséget a tetteikért.
Hazudott, igen. Szemét dolog volt, tény.
És? Lehetne annyi esze, hogy ha semmiképp se akar gyereket, akkor nem csak a csajra hagyja a fogamzásgátlást.
"ha azt mondja gyogyszert szed elhiszem es nem huzzok gumit. Erted mit akarok ezzel mondani?"
Értem, persze. Könnyebb mást hibáztatni, mint beismerni, hogy te is hibás voltál.
Mint mondtam, egy gyereket nem lehet egyedül megcsinálni.
Tudod nincs 100%-os védekezés. Ha vki szexel, akkor ennyit igazán felfoghatna.
Ha ennyire baromira nem akartál gyereket, lehetett volna duplán védekezni.
Ugyanis akkor is teherbe lehet esni tabi mellett, ha rendesen szedi.
Nem ártana szex előtt néha beszélgetni is, de látom ez a mai kapcsolatokban nem működik.
Talán nem ártana kefélés előtt tisztázni, hogy ki mit akar és mit tenne, ha esetleg összejönne a gyerek.
tény: ha nem akarsz gyereket védekezz te is, bizalom ide vagy oda... a gyógyszernek nagyon sok ellentényezője van (elég egy hasmenéses betegség és már nem véd annyira)
a szülök viszont korrektek.. le mondasz a gyerekről és kész nem hallasz felőle többet...
valszeg ők tudják hogy a lányukkal pszichológiailag nincs minden rendben, és azt is feltételezem hogy ők fogják felnevelni a kicsit, mert a leírtak alapján az anyja alkalmatlan lesz rá...
" Buta volt, hulyeseget csinalt, viselnie kellene a kovetkezmenyeket ehelyet most en szivok.."
Mit szívsz te b.mg? A férfiak sosem szívnak, ugyanis te bármikor leléphetsz. Nem neked kell megszülni, meg felnevelni.
Ha ennyire nem tetszik a dolog, akkor mond le a gyerekről azt csá.
Nem a kérdezőt védem, hanem az igazát.
Nevetséges, hogy őt hibáztatjátok, nem egy felelőtlen hülye, aki védekezés nélkül szexel kamaszként, hanem egyszerűen csak megbízott a párjában, aki undorítóan átverte.
A gyerek megtartása meg egy dolog, hogy a nő döntése, bár én ezzel sem értek tökéletesen egyet, de itt mindenről a nő döntött, a terhességről és annak a megtartásáról is, ő csak majd issza a levét.
Mit szívsz te b.mg? A férfiak sosem szívnak, ugyanis te bármikor leléphetsz. Nem neked kell megszülni, meg felnevelni.
Ha ennyire nem tetszik a dolog, akkor mond le a gyerekről azt csá.
Eloszor is te b.mg.
Masodszor, nem tudom te milyen ember lehetsz hogy igy gondolkodsz? A no megszuli es felneveli... es kesz, ennyi.
En nem szulok gyereket ez igy van. De nem tudnek lemondani rola es eletem vegeig mindennapomat ugy elni hogy valahol van egy fiam/lanyom akinek nem fogtam a kezet amikor jarni tanult, nem vittem focizni...
Nem kamasz, 24 éves felnőtt férfi. Ő megbizott a nőben, az meg felelőtlen volt. Az egész történetben sajnos legjobban a gyerek szivja meg.
Kérdező ne mondja le a gyerekről, ő szegény nem tehet arról, hogy világra jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!