Hisztis lennék, amiért megtiltottam a páromnak, hogy a lakásban cigarettázzon?
Már kértem szépen, megbeszéltük, veszekedtünk, de az eredmény mindig az, hogy megígéri, bennt nem gyújt rá, de amikor nem vagyok otthon, érzem, hogy megint bennt cigizett és az elrejtett csikkeket is meg szoktam találni takarítás közben.
Tegnap nem vette észre, hogy hazaértem és láttam amint a gép előtt ülve cigizik és rákérdeztem, hogy mégis miért csinálja ezt. Erre volt az a válasza, hogy ne hisztizzek ilyen hülyeség miatt.
Nálunk ez válóok volt. A szüleivel élt együtt, én nem szólhattam, hogy a saját házában ne cigizzen, annak ellenére, hogy zavart, de a szülei szóltak nem egyszer és nem egyszer a képükbe hazudott, a szemem és fülem hallatára. Ő akkor 26 éves volt. Akkor azt mondtam nekem nem kell egy olyan ember aki nem tiszteli még a szüleit sem és rezzenéstelenül hazudik.
Gondold át a dolgaitokat.
A "köcsög-bunkó"-t idézőjelben értettem. Én tudom, mit értesz ez alatt a megtiltós dolog alatt, megértem a csajszit is, aki azt mondja, hogy milyen dolog már más orra alá füstölni. A kérdező hallgat, de szerintem a gond ott kezdődik, hogy nem volt egy egyértelmű megállapodás kettejük közt, hogy a közös lakásban, hogy s mint lesz a dohányzás. Aztán, mikor már a férfi teljesen hozzászokott, a nő elkezdi nyúzni - amúgy jogosan - ebből aztán megy a sz.rdobálás, hisztisnek nevezi a nőt a férfi.
Én mondom, hogy csak azt nem értem, hogy mi a francért kell azelőtt ilyen jelzőkkel illetni a másikat, hogy "Idióta", meg azt mondani, hogy "Csezd meg", mielőtt még felfogtuk volna, hogy mit is írt a másik. Rögtön megy a fröcsögés, ordenáré hangnemben, közben meg papolunk a tiszteletről... Nekem kicsit visszás ez a dolog, nade mindegy, itt én vagyok most a feketebárány, meg a 66%-os, mert ő meg egyértelműen férfi, és akkor már nem is lehet véleménye - legalábbis anélkül nem, hogy lehurrognák.
Nem ott van a baj h férfi. Ha nő volna és így fogná fel a dolgokat akkor is ugyan ezeket mondanám neki. Még azt sem mondhatod h azért mondom mert ő dohányos mert mint említettem én is az voltam.
Szóval nem a nemével van baj v ilyesmi hanem a látásmódjával
A ház a szüleimé, velük lakunk együtt (külön szinten). Ők sem cigarettáznak. Amikor megismerkedtünk akkor éppen leszokott, de sajnos később mikor új munkahelyre került visszaszokott, akkor már 1,5 éve itt laktunk. Megbeszéltük, hogy kinnt a kertben vagy az erkélyen cigizhet, de bennt nem. Akkor úgy tűnt megértette, de mint látszik mégsem.
Szakítani ezért nem szeretnék vele, mert egyébként jó a kapcsolatunk és gyerekeink is vannak.
Ha a szép szó nem használ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!