Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztis lennék, amiért megtilt...

Hisztis lennék, amiért megtiltottam a páromnak, hogy a lakásban cigarettázzon?

Figyelt kérdés

Már kértem szépen, megbeszéltük, veszekedtünk, de az eredmény mindig az, hogy megígéri, bennt nem gyújt rá, de amikor nem vagyok otthon, érzem, hogy megint bennt cigizett és az elrejtett csikkeket is meg szoktam találni takarítás közben.

Tegnap nem vette észre, hogy hazaértem és láttam amint a gép előtt ülve cigizik és rákérdeztem, hogy mégis miért csinálja ezt. Erre volt az a válasza, hogy ne hisztizzek ilyen hülyeség miatt.

2012. szept. 6. 08:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
12%
#20 - tény, hogy van tapintat és tisztelet, valahol ott kezdődik, hogy valaki nem akarja a másikat megváltoztatni, elvenni tőle a saját életét. Kérdezőnek akkor lenne igaza, ha egyfelől a lakás az övé (és nem közös és nem a párjáé, ez eddig ugye nem derült ki), vagy ha a párja addig nem dohányzott, és ez valami új szokása.
2012. szept. 6. 09:15
 22/80 anonim ***** válasza:
98%
Megváltoztatni v elvenni tőle valamit akkor akarna ha azt mondaná h szokjon le. De nem ezt kéri uh nincs igazad. Csak annyit kér h menjen ki. Pláne egy kapcsolatban ez a minimum. Mert tudod egy kapcsolatban alkalmaszkodni kell egymáshoz és sztem kevésbé kellemetlen kisétálni a ház elé mint szívni azt a bagós levegőt
2012. szept. 6. 09:19
 23/80 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk ez válóok volt. A szüleivel élt együtt, én nem szólhattam, hogy a saját házában ne cigizzen, annak ellenére, hogy zavart, de a szülei szóltak nem egyszer és nem egyszer a képükbe hazudott, a szemem és fülem hallatára. Ő akkor 26 éves volt. Akkor azt mondtam nekem nem kell egy olyan ember aki nem tiszteli még a szüleit sem és rezzenéstelenül hazudik.

Gondold át a dolgaitokat.

2012. szept. 6. 09:21
 24/80 anonim ***** válasza:
96%

A "köcsög-bunkó"-t idézőjelben értettem. Én tudom, mit értesz ez alatt a megtiltós dolog alatt, megértem a csajszit is, aki azt mondja, hogy milyen dolog már más orra alá füstölni. A kérdező hallgat, de szerintem a gond ott kezdődik, hogy nem volt egy egyértelmű megállapodás kettejük közt, hogy a közös lakásban, hogy s mint lesz a dohányzás. Aztán, mikor már a férfi teljesen hozzászokott, a nő elkezdi nyúzni - amúgy jogosan - ebből aztán megy a sz.rdobálás, hisztisnek nevezi a nőt a férfi.

Én mondom, hogy csak azt nem értem, hogy mi a francért kell azelőtt ilyen jelzőkkel illetni a másikat, hogy "Idióta", meg azt mondani, hogy "Csezd meg", mielőtt még felfogtuk volna, hogy mit is írt a másik. Rögtön megy a fröcsögés, ordenáré hangnemben, közben meg papolunk a tiszteletről... Nekem kicsit visszás ez a dolog, nade mindegy, itt én vagyok most a feketebárány, meg a 66%-os, mert ő meg egyértelműen férfi, és akkor már nem is lehet véleménye - legalábbis anélkül nem, hogy lehurrognák.

2012. szept. 6. 09:27
 25/80 anonim ***** válasza:
17%
#22 - tudod, ezzel a gondolatmenettel az a baj, hogy mi dohányosok 20 éve mást se csinálunk, mint hátrálunk meg hátrálunk, miközben mellesleg egyre inkább néznek fejőstehénnek minket. Ha már a saját lakásunkban és autóinkban is csesztetnek, akkor szerinted hova menjünk, mi lesz ennek a vége?
2012. szept. 6. 09:28
 26/80 anonim ***** válasza:
92%

Nem ott van a baj h férfi. Ha nő volna és így fogná fel a dolgokat akkor is ugyan ezeket mondanám neki. Még azt sem mondhatod h azért mondom mert ő dohányos mert mint említettem én is az voltam.

Szóval nem a nemével van baj v ilyesmi hanem a látásmódjával

2012. szept. 6. 09:30
 27/80 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem vagy hisztis. Egy kapcsolatban alkalmazkodni kell a másikhoz. Te nem azt kérted, hogy szokjon le, csak azt, hogy bent ne cigizzen. Amúgy is érthető, a cigiszagot egy idő után beveszi minden, hiába takarítasz rendszeresen. A falat meg még csak csutakolni sem tudod. Gondolom te nem dohányzol, ennyit igazán megtehetne a kedvedért, hogy ne kelljen nonstop a cigijét szagolnod. Biztos van valami, amin meg ő szeretné, hogy változtass, nem tudom, neki hogy esne, ha figyelmen kívül hagynád.
2012. szept. 6. 09:32
 28/80 anonim ***** válasza:
100%
25. Vannak amikkel én sem értek egyet. Pl h a kocsmákban nem lehet cigizni. Meg a kocsiban is gyújtson rá ha egyedül van vagy olyannal akit nem zavar, de akkor is tekintettel kéne lenni arra aki nem dohányzik mert azért csak egészségromboló meg lehet h nem bírja a füstöt.... stb. Azért csak ne kelljen már azért szívnia mert én is. Meg tudom tenni h kettőt arréb lépek
2012. szept. 6. 09:32
 29/80 A kérdező kommentje:

A ház a szüleimé, velük lakunk együtt (külön szinten). Ők sem cigarettáznak. Amikor megismerkedtünk akkor éppen leszokott, de sajnos később mikor új munkahelyre került visszaszokott, akkor már 1,5 éve itt laktunk. Megbeszéltük, hogy kinnt a kertben vagy az erkélyen cigizhet, de bennt nem. Akkor úgy tűnt megértette, de mint látszik mégsem.

Szakítani ezért nem szeretnék vele, mert egyébként jó a kapcsolatunk és gyerekeink is vannak.

2012. szept. 6. 09:39
 30/80 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szép szó nem használ...

http://www.youtube.com/watch?v=bN5W9dSGcws

2012. szept. 6. 09:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!