Anyu semmit nem vesz nekem. Nincs még iskolatáskám se. Miért?
> nem tudjuk mennyi meg el ételre mert pl mennyire válogatós a kérdező,
Így van, nem tudjátok, de azért jól leszóljátok, lenézitek, lusta elkényezetett sz*rnak állítjátok be.
ejjjjha...szépen lepontoztatok...igaz...csak azt látom a mai világban, hogy a szülö ne támogassa a gyerekét, még ha iskolás is, mert az gáááááz...milyen szemét a gyerek, hogy ezt szóvá teszi...na...nekünk ennyi bevételünk se volt, lakáshitel is volt, mindent kifizettek, és igenis megvették ami szükséges volt...nem a pofánkba röhögtek, és nem kellett három éves nadrában mászkálni, ami az egyetlenegy darab a szekrényünkben...egy farmert már simán kapni 3-4 ezerért...azt hiszem évente egy-két ilyen kaliberü kiadás nem nagy összeg, pláne normális fizetés mellett, még ha van hitel is.....tudod a pénzt csak beosztani kell, aztán jut sok mindenre...kell a táska is, mert szakadt, hordhatatlan....a kérdező egyelőre nem ááájfonért meg laptopért meg nem tudom milyen luxus dologért nyivákol...csupán hogy legyen iskolatáskája és ne csak egy db három éves nadrágja...eszméletlenek vagytok, ha szerintetek ez normális....és hidd el, nekem sincs jó véleményem a mai fiatalokrol....a mostani tizenévesekről...de azért ne vegyünk már mindenkit egy kalap alá...pláne hogy nem azért hisztizik, hogy kapjon egy luuuiiiz vjutton tatyot...hanem hogy kapjon egy iskolatáskát..........istenem...tényleg lehet h én és a családom a degenerált...pedig nekem adidas iskolatáskám is volt....na...micsoda szemét gyerek lehettem...jesszus
24L
Nagy a szája, ne adjanak neki pénzt? Könyörgöm, iskolatáskáról beszélgetünk..egy 5 éves van neki, tehát eddig simán hordta a több éves cuccait is, de mostanra már el is szakadt, és igen, ez ciki, arról nem is beszélve, hogy kipotyognak belőle a cuccai.
Nem ment el dolgozni...és ? Akkor nem jár neki táska, füzet, toll stb..? Ha új telefont vagy sminkcuccokat kérne, talán megérteném a megvonást, de ebben az esetben baromira nem....
Tény, hogy nekem sem tetszik a kérdező stílusa egy kicsit sem, de a kérdésére igenis az a válaszom, hogy elég gáz, hogy nem kapott egy normális táskát. Én leülnék anyukáddal beszélni, mutasd meg a lyukas táskát, mond el, hogy kiesnek a dolgok belőle, nem tudod iskolába hordani. Ha ezek után sem teszik ezt, esetleg fordulj más családtagodhoz, barátodhoz, illetve neten is vannak oldalak, ahol elajándékozzák mások a dolgaikat, amik már nem kellenek. (ingyen) pl a szivesseg.net
Kedves utolsó válaszoló!
Teljesen igazad van, nem tudunk minden információt, de szerintem azért elég túlzás az a válasz, hogy biztos a nagy szája miatt nem kapott, én erre reagáltam, hogy azért ne vicceljünk már, ezért megvonni tőle, hogy iskolatáskát kapjon.....
De természetesen én is kíváncsi lennék a válaszokra. (pl hogy mivel indokolja egyáltalán anyuka, hogy nem vesz újat)
Van egy ismerősöm, bár szívesebben letagadnám, az ő sztorija jut eszembe:
26 éves körüli fiú, életében egy percet nem dolgozott, nem segít otthon semmit, a második levelező főiskolát hagyja ott most, nem keres munkát se, otthon ül és gépezik egész nap (hozzáteszem lelkiekben is egy sérült, szadista, beteges emberről van szó aki magát tartja tökéletesnek és mindenki mást hülyének). Ez a pasi folyamatosan szidja az anyját, gond nélkül leribancozza, olyan nagy vétségekért mint például hogy az anya segítséget kér a bevásárlós szatyrok felcipelésében, vagy mert este hazaesve a munkából nem hajlandó főzni, meg nem vesz meg ezt-azt.
Én egyszer találkoztam az anyjával, és rendkívül jófej, és okos nő (tanár), aki még így is túl sokat tesz meg az életképtelen fiacskájáért.
Nem párhuzamba akarom vonni a kérdezővel, sőt a korosztály sem stimmel, de példaértékű sztori arról, hogy a panaszkodó ember mennyire el tudja ferdíteni a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!