Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu semmit nem vesz nekem....

Anyu semmit nem vesz nekem. Nincs még iskolatáskám se. Miért?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Holnap már suli de nekem nincs táskám se,és azt mondja hogy ő nem ad rá pénzt.Van egy gagyi 5 éves ami más kiisvan szakadva oldalt.Azt mondta vigyem azt,de nagyon ciki.Nadrágom sincs egy normális se csak egy kb 3 éves és abba kell járnom mert nem vesz nekem.Mit tegyek?
2012. szept. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
74%

Azt csak egy 16 éves kamasz hiszi, hogy a szülők jól állnak. Egyébként gyanítom, ő is tudja, hogy nem állnak jól, azért nem sorolja, hogy kifelé, milyen célokra, mennyit kell adni, és a napi kajára, egyebekre mennyi marad. (Mert ugye kb. azóta nem jelentkezik a kérdező, amióta ez a kis "részletkérdés" felmerült)

Másrészt a 16 éves is elkezdhet belekóstolni abba, hogy mit is jelent, naponta felkelni, elmenni dolgozni. Belekóstolhat abba, mennyit kell kulizni ahhoz, hogy annak a töredékét megkeresse, amit esetleg ő egy hónapban elhord otthonról buli-zsebpénzként, vagy éppen eltelefonálgat, stb. stb.

2012. szept. 4. 21:33
 32/61 anonim ***** válasza:
66%
én 15 éves koromtól kezdve minden nyáron dolgoztam, amikor 18 lettem akkor már suliidőben is. és tudod mit? tele van az önéletrajzom a munka tapasztalatokkal, rádásul sokkal jobb helyzetben vagyok mint azok a diákok akik csak 20-22 évesen vállalnak munkát, mert nekem már volt alkalmam megtanulni hogy hogyan kell viselkedni egy munkahelyen. mi sem vagyunk annyira szegények de azért nem is úszunk a pénzben, de én azért mentem el dolgozni, mert a saját pénzemet akartam költeni, nem akartam anyától függeni ha pl moziba vagy bárhová mentünk. szóval egy 16 éves már nyugodtan dolgozhat nyáron mert amúgy SEMMIIT nem csinál a nyáron. (tisztelet a kívételnek de ez nagyon kevés) a többség a nyár 80%ában felkel délben beesik a facebook elé és elcseszi otthon az egész napját.
2012. szept. 4. 21:40
 33/61 anonim ***** válasza:
65%
az lemaradt hogy 20L
2012. szept. 4. 21:41
 34/61 A kérdező kommentje:

aha és akkor most mit vársz??

Dícséretet? Vagy ebből okulni kéne,csak én nem jöttem rá,hogy mi alapján?

2012. szept. 4. 21:43
 35/61 anonim ***** válasza:
50%
szerintetek melyik diákszövetkezet fog 16 ÉVES gyereket alkalmazni???? gondolkodjatok már... mindenhol 18 felül alkalmaznak... ja igen és nagyvárosról beszélek... engem is 17.5 évesen engedtek... neeeem nem anyámék...
2012. szept. 4. 21:44
 36/61 anonim ***** válasza:
57%

... este pedig elkezdi pumpolni a szülőket zsebpénzért, mert ő bulizni akar menni, és a belépő ára + üdítőre, + nasira + ki tudja mire.

(Egyébként én a nyári keresetemből vettem meg életem első karóráját, és nagyon büszke voltam rá!)

2012. szept. 4. 21:44
 37/61 anonim ***** válasza:
91%
Nyáron pont 18 év alattiaknak való diákmunkától hemzseg minden cég, már 14 évesen is lehet menni címerezni...kifogások helyett aki akar tesz érte, hogy legalább zsebpénze legyen. Aki lusta az had panaszkodjon, neki az élet is nehezebb lesz.
2012. szept. 4. 21:53
 38/61 anonim ***** válasza:
75%

aki tényleg akar az talál munkát. 14 évesen is nemhogy 16 évesen.

nem nem várok dicséretet. azért írtam ezt le mert baromi nagy a szád, de nem teszel azért amire vágysz. és nekem ebből a stílusból az jön le hogy totál eltúlzód a dolgokat, és csak egyszerű hisztiről beszélünk.

2012. szept. 4. 22:01
 39/61 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem te egy hisztis tyúk lehetsz, akinek csak az Adidas táska elég menő, és a Levis farmer. Legalábbis ez jött le a válaszaidból.
2012. szept. 4. 22:11
 40/61 anonim ***** válasza:
86%

én már 10 évesen a nagyszüleim boltjában "dolgoztam", hogy a nyár végén vehessek egy új táskát magamnak az új suliba :)

amúgy sem volt semmi más dolgom, és örültem, h segíthetek. utána kb 11. osztályig azt a táskát hordtam, és vigyáztam rá.

hisztis vagy és követelőző. ennyi. ja, és felszínes is, ha azt gondolod, hogy az emberek majd a táskád miatt fognak lenézni.

2012. szept. 4. 22:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!