Anyu semmit nem vesz nekem. Nincs még iskolatáskám se. Miért?
Azt csak egy 16 éves kamasz hiszi, hogy a szülők jól állnak. Egyébként gyanítom, ő is tudja, hogy nem állnak jól, azért nem sorolja, hogy kifelé, milyen célokra, mennyit kell adni, és a napi kajára, egyebekre mennyi marad. (Mert ugye kb. azóta nem jelentkezik a kérdező, amióta ez a kis "részletkérdés" felmerült)
Másrészt a 16 éves is elkezdhet belekóstolni abba, hogy mit is jelent, naponta felkelni, elmenni dolgozni. Belekóstolhat abba, mennyit kell kulizni ahhoz, hogy annak a töredékét megkeresse, amit esetleg ő egy hónapban elhord otthonról buli-zsebpénzként, vagy éppen eltelefonálgat, stb. stb.
aha és akkor most mit vársz??
Dícséretet? Vagy ebből okulni kéne,csak én nem jöttem rá,hogy mi alapján?
... este pedig elkezdi pumpolni a szülőket zsebpénzért, mert ő bulizni akar menni, és a belépő ára + üdítőre, + nasira + ki tudja mire.
(Egyébként én a nyári keresetemből vettem meg életem első karóráját, és nagyon büszke voltam rá!)
aki tényleg akar az talál munkát. 14 évesen is nemhogy 16 évesen.
nem nem várok dicséretet. azért írtam ezt le mert baromi nagy a szád, de nem teszel azért amire vágysz. és nekem ebből a stílusból az jön le hogy totál eltúlzód a dolgokat, és csak egyszerű hisztiről beszélünk.
én már 10 évesen a nagyszüleim boltjában "dolgoztam", hogy a nyár végén vehessek egy új táskát magamnak az új suliba :)
amúgy sem volt semmi más dolgom, és örültem, h segíthetek. utána kb 11. osztályig azt a táskát hordtam, és vigyáztam rá.
hisztis vagy és követelőző. ennyi. ja, és felszínes is, ha azt gondolod, hogy az emberek majd a táskád miatt fognak lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!